6 Nisan 2018 Cuma

Seda Akgül 20 yıllık TRT spikeriyim demesini biliyor ama bir insanın duygularıyla oynanmaması gerektiğini öğrenememiş!


Seda Akgül denilen magazin sunucusu, Nihat Doğan "Seda Akgül kim, tanımıyorum" diyince 20 yıllık TRT spikeri olduğunu hatırlatmasını biliyor ama bir insanın duygularıyla dalga geçilmemesi gerektiğini bilmiyor.

Transseksüel Selin Ciğerci'nin evlilik haberini programında paylaşırken, önce ayıp bir şeymiş gibi, "Ama ben bunu nasıl söyleyeceğim, ben bu haberi nasıl vereceğim" diyor, ardından "Ben evlenemiyorken o evleniyorsa, ben de, bugün de ben giderim." diyerek tepkisini gösteriyor ve Selin Ciğerci'nin ameliyatla kadın olmasının altını çizerek, "Ameliyatla kadın olan Selin Ciğerci... Benim burada bozulduğum taraf, ameliyat da olmadım, ben niye bekarım, ben niye nişanlı değilim." diyor.

Sormak istiyorum... Bir insanın heteroseksüel olması, kadın olması, talep görmesi için yeterli bir sebep midir? 2. Kör satıcının kör alıcısı vardır, eşcinsellerin de duyguları vardır, hakları vardır. Bunu düşünemiyor musun seda Akgül?!

Aşk konusunda duyguları rencide olan bir kadın nasıl bu kadar duyarsız olabilir? diyebilirsiniz. Olabilir, çünkü para insanı değiştirebilir. Bir de arkana rüzgarı alıyorsan, fütursuzlaşabilir, insanların duygularını yok sayabilirsini sen de bir insan olsan da. Seda Akgül'ünkü bundan başka bir şey değildir. Önce ulusal kanalların birinde flört programı sundu, şimdi de eğlence kanallarının birinde sunuculuk yapıyor. Duyarlı bir insan olacağım diye niye rahatını riske atsın ki? Ortamın huyundan-suyundan gitmezsen,  bırak iyi bir şekilde yaşamayı, aç bile kalabilirsin. Daha ben kimleri gördüm filozof filozof laflar ederken magazin programlarıyla çoğunluğun dilinden konuşan. Onlar kendilerini çok iyi bilir!

Seda Akgül, Selin Ciğerci'nin üzülmesini dile getirmesine falan hiç cevap veremiş. Niye versin ki..? Eşcinsel dünyası prim mi yapıyor da versin? Ama ünlülerle polemiğe girmek raiting yapıyor ve kanalında kalmasını garanti ediyor. 20 yıllık TRT sunucusu olmak demek ki böyle bir şey kazandırıyor insana!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder