10 Nisan 2018 Salı

Homofobik eşcinsellerin trans başlığı altında spor müsabakalarında yarıştırılmaları heteroseksüellere haksızlıktır!


Özellikle erkek sporcuların, ben kendimi kadın gibi hissediyorum diye ameliyat olup, kadınlar içinde heteroseksüelmiş, yani kadınmış gibi yarıştırılmaları, heteroseksüellere karşı yapılan çok büyük haksızlık ve de çok ayıp bir şeydir. Sen erkek biyolojisine sahipsin, kadınmış gibi onlara karşı hangi vicdan ve insafla yarışırsın ki? Hadi kazandın diyelim müsabakayı, gerçekten kazandın mı oluyor, yoksa sırf egonu tatmin etmek için kazandım diye kendini mi kandırmış oluyorsun?

Yaa bu insanlar gerçekten hasta. Bedenleriyle barışsalar, böyle saçma sapan eylemler içine girmeyecekler. Kimisi ben kadından daha kadınım diyor güzellik yarıştırıyor, kimisi ben en güçlü kadınım diyor güç yarıştırıyor... Bütün bunlar homofobik eşcinsellerin kendilerinden nefret etmeleri ve çoğunluğa, heteroseksizme dahil olma çabası. Ama olmuyor, çuvallıyorlar işte. Heteroseksizm zaten yanlış, yanlışla varolmak sizi ne kadar doğru yapar, ne kadar başarılı kılar?

Amerikan sağlık birimlerinin, kendilerini transseksüel olarak tanımlayanlara, geçiş ameliyatı sürecinde büyük çoğunluğuna psikolojik rahatsızlık raporu vermesi de durumun en güzel açıklaması. Bu rahatsızlığın sorumlusunu sadece homofobik toplum olarak açıklayamayız. Eşcinsellik bir cinsel yönelimdir ama transseksüellik bedeniyle barışamamış psikolojik bir vakadır!

Yeni Zelendalı trans erkek tabirli bir eşcinsel sporcu, kadınlar arası halter müsabakasında 132 kiloyu kaldırmaya çalışınca bileği dönmüş ve sakatlanmış. İlahi adalet mi desek ne? Sen erkek biyolojisiyle kadın müsabakasında kadınım diye 1. olmaya çalışırsan, en başta Evren-Doğa-Tanrı dur sana işte bu şekilde. N'oldu? Hayır neyi ispat etmeye çalışıyordun ki erkek biyolojisiyle kadınlar arasında? Duyguların kadın gibi olabilir ama bedenin kadın olabilir mi? AAhhh; evet ben transfobiktim değil mi, böyle konuşmam saçmalıktır onlara göre; GERÇEKLER ASLA SAÇMALIK OLMAZ; Kendini kandıranlar saçmalıktır!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder