12 Nisan 2018 Perşembe

Eşcinselliği sapma olarak görenler, sanırsam potansiyel eşcinsel oluyorlar!


Eşcinselliği sapma olarak görenler, sanırsam potansiye eşcinsel oluyorlar. Hemcinslerine meyilleri var ki, sapmaktan korkuyorlar.

Bakınız... Ne kadar eşcinsel olursan ol; paran varsa, mevkin varsa ve madi-manevi çıkarlarına alet oluyorsan, senin eşcinselliğini normal karşılayabiliyorlar, görmezlikten gelebiliyorlar.

Bunun örnekleirni çok yaşadım ve hala da yaşıyorum. Bir tanesi diyor ki, "del*k olsun paslı tenekeden olsun, tetenoz olmaya razıyım!" diyor.

Eşcinsel olduğunu bile bile işini ve maddi durumunu soranlar oluyor. Bunlar da maddi çıkarlarına alet edebiliyorlarsa seni, eşcinselliğini normal karşıladıkları gibi seninle yatabiliyorlar bile.

Ama ben çıkar için bile olsa karşı cinsle yatamıyorum, ölsem de yatamam, bu benim kendime ihanetimdir. İçimden gelmeyen bir şeyi yapmak, bana göre onursuzluktur.

Hani eşcinsellğe sapma diyorlar ya; biz sapmış falan değiliz, sapmak da istemiyoruz; biz içimizden geldiği gibi hemcinsimizi seviyoruz.. Bizi heteroseksüel olmamız için zorlamaları asıl sapıklık.

Ve çıkarları için bize karşı eşcinselliği normal karşılayan veya görmezlikten gelenler, toplumda erkeğin erkeği kesiliyorlar.

Ben neler gördüm biliyor musunuz eşcinsel dünyanın bir parçası olarak... Para için trans kadın olan babasının seks işçiliğini yapmasını normal karşılayan, eve para getirdiği için oğlunun trans kadınlığını normal karşılayan anne...

Çıkar için her şey normal bu dünyada ama heteroseksist çıkara ters düşünce de sapık..!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder