2 Nisan 2018 Pazartesi

Eşcinsel diye çocukların heteroseksüellikle istismar edilmesine devlet neden sesini çıkarmıyor?


Hayatta yapılan bir çok şey heteroseksist bir dünyada yaşadığımız ve dolayısıyla heteroseksizm odaklı olduğu için doğrulukla alakası olmadığı gibi o kadar saçma ve anlamsız, o kadar insanlık dışı, o kadar istismarcı, o kadar vicdansızca ki...

Bir insan eşcinsel mi; onu eşcinsellikten kurtarmak için yapılan her şeye mubahmış gibi davranılıyor.

Bir çocuğun eşcinsel olduğu mu anlaşılıyor, daha anaokul evresindeyken bile ona şiddet öğretiliyor şiddetle erkekleştirmek için.

Bir gencin sevgilisi mi yok; ona hemen kız ayarlanmaya çalışılıyor ama kendi kızları namus meselesi oluyor; ayarlanmaya çalışılan kızın namusu kimin meselesi acaba?

Bir erkek 20 yaşına kadar karşı cinsle hiç ilgilenmiyor mu; hemen geneleve falan götürülüyor; hani seks işçiliği ahlaksızlıktı? Sözkonusu erkeklik olunca ahlak anlayışı rafa kaldırılıyor değil mi? Kendi çevrelerinden bir kadının böyle ortamlarda bulunmasının cinayetle neticelenmesi büyük olasılık çerçevesinde. Kızların bekareti korunmalı ama erkekler cisnelliği tecrübe etmezse erkek sayılmıyor. Çevremden de biliyorum... Eşcinsel çocuk anal ilişkiye girecek diye ödleri kopuyor ailelerin ve kuş uçurtmuyorlar üzerinde. Ama heteroseksüel çocuklarının yaptığı her türlü zamparalık sineye çekildiği gibi erkekliğin şanına veriliyor.

Evlendiriliyor eşcinsel erkekler zorla, tehditle; beraber olacakları kadının duyguları, hayatı, geleceği yok sayılarak; sırf erkeklik için. Evet erkeklik için eşcinseller, kadınlar kurban ediliyor, kadınlar tarfından bile.

Erkeklik-erkek egemen bir dünya için bu kadar vicdansız olunabiliyor işte. Neyin arkasına sığınılarak bu vicdansızlık yapılıyor; dogmaların; eğer bir şeye günah deniliyorsa, onu yok etmek, bitirmek için elden gelen her şey yapılıyor zararları hiçe sayılarak.

Aileler çocuklarını falan düşünmüyor gerçekten; sadece erkekliği düşünüyor. Çocuklarını sevmiyor bile aileler; onlar erkekliği seviyor sadece; o yüzden erkek çocuk istiyorlar ya büyük çoğunlukla.

Aileler sağlıklı çocuklarını eşcinsel diye tedavi ettirmeye çalışarak daha da hasta etmeye çalışıyorlar. Oysa hasta olan ve tedaviye ihtiyaçları olan kendileri...

Kısaca... Eşcinseller heteroseksüellikle istismar ediliyorlar ve yasalar bunu görmezlikten geliyor. Evet bir çocuğun eşcinsellikten kurtarılması düşüncesiyle şiddetle tanıştırılması, onu heteroseksüel ilişkiye zorlamak, heteroseksüel evlilik yaptırmak, onu hasta diye tedavi ettirmeye çalışmak devletin görmezlikten geldiği bir istismardır; ha çocuk gelin, ha eşcinsel damat; ikisi arasında hiçbir fark yok ve acımasızca, çok vicdansızca, çok insanlık dışı, çok ahlak dışı...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder