14 Şubat 2018 Çarşamba

Kulağına küpe takan eşcinsel aktif midir, pasif mi?


Ben sosyal medyayı "genellikle" paylaşımlarım için kullanırım. O yüzden pek ana duvardaki başka paylaşımlardan haberim olmaz. O yüzden kimseye de laf yetiştirme durumum söz konusu olmaz. Çünkü buna vaktim yok zaten. Haa, laf yarışı yapmamışım mıdır? Eşcinsellikle ilgili düşüncelerime salakça gelen saldırılara karşı savunu yapmak zorunda kaldığım olmuştur. Adam bedeniyle barışık değil, benim doğayı savunmamı yanlış buluyor. Yanlış bulması da önemli değil, nefret kusuyor bunun için bana karşı.

Bugün tesadüfen veya yanlışlıkla duvara girmiş buldum gene. Eşcinseller birbirine girmişler. Birisi kulağına küpe takan eşcinsel pasif demiş, diğerleri de bunu kabul etmiyor. Kulağına küpe takan erkeğin heteroseksüel mi veya eşcinsel mi olduğunu çözdük de, sıra küpeli erkeğin aktif veya pasifliğine mi geldi acaba diye düşündüm.

Her kulağına küpe takan erkeğin eşcinselliğini kabul etmezler, eşcinseller bile. Şimdi de pasif olamaz diyorlar. Bunun adı nedir; homofobidir, eşcinsel homofobisidir. Eşcinseller ya, eşcinsellikleriyle barışamamışlar ya, eşcinselce şeyleri pek konduramazlar kendilerine, özellikle tuttuklarına ve heteroseksüelce şeyleri savunurlar.

Sen eşcinsel misin? Eee, sorun ne? Kulağına küpe takan erkek eşcinsel oluversin, pasif oluversin; ne olacak? Tabi şöyle bir şey var eşcinsellerde... Onlarla beraber olan erkekler heteroseksüeldir ve pasif olurlarsa eşcinsel sınıfına girerler ve eşcinseller de pasifliği eşcinsellikle özdeştirdikleri için, ve de beraber olacakları kişileri heteroseksüel olarak tayin ettikleri için, işte kulağı küpeli erkeklere eşcinselliği veya pasifliği konduramazlar. Çünkü kulağı küpesiz olanlar gerçek bir heteroseksüel OLABİLİR onlara göre, gerçek heteroseksüellere ulaşılamayacağı için de, gizli eşcinsel-erkek görünümlü küpelilere eşcinsellik tozu kondurulmaz. Durum bundan ibarettir.

Transsesküel tabirli kafayla, pasif eşcinsel kafası aynıdır bu arada. İkisi de zaten aynı tür eşcinseldir. Heteroseksizmden paylarına düşen içselleşmeyi almışlardır. Heteroseksist dünyanın heteroseksüel kafalarından hiç de farkları yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder