27 Şubat 2018 Salı

Eşcinsellik erkek erkeğe, erkekçe aşktır!


Eşcinsellik o kadar güzel bir şey ki... Dokunmak, öpüşmek, sevişmek, aşık olmak... Tarif edilemez bir heyecan. Eğer eşcinselliği kabul edemiyorsanız, siz aşkı bilmiyorsunuz demektir!


ERKEKÇE AŞK!

Eşcinsel karşıtlığı mide değil, bir kafa sorunudur. Kendilerini heteroseksizme kabul ettirmek için kadınsılaşan erkekler de bu soruna dahildir. Eşcinsellere demek istediğim aslında, eşcinselliği şu heteroseksizmin elinden kurtaralım; ondan sonra çoğunluğa dahil olmak için kadınsılaşır mısınız, gizli eşcinsel olmak için erkeksileşir misiniz, ne haliniz varsa görürsünüz işte o zaman! Transseksüeller zannediyor ki, transseksüellik eşcinsellikten farklı bir şey ve heteroseksüelliğe dahildir; bedeniyle barışamamış bir eşcinselliktir transseksüellik. Eşcinsellik kabul edilmediği sürece, heteroseksüellik transseksüelliği asla kabul etmeyecektir...


Homofobi-eşcinsel karşıtlığı niye var biliyor musunuz; sadece heteroseksizme ters düşmesinden değil, daha henüz tüm dünyada geçer akçe olmamasından. Bak para etsin; nasıl normal kaşılanıyor, nasıl kutsanıyor eşcinsellik!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder