27 Şubat 2018 Salı

Transseksüeller maskülen bir erkeğe asla eşcinsellik kondurmazlar. Çünkü..!


Transseksüeller maskülen bir erkeğin eşcinsel olarak düşünülmesini asla kabul edemezler; çünkü homofobiktirler!

Oysa trans kadınlara yaklaşan erkekler, maskülen maskesi altında gizli eşcinsellerdir; gizli eşcinseller hem toplumu, hem de gizli eşcinsellerden başka çareleri olmayan transseksüelleri çok kolay bir şekilde kandırırlar "heteroseksüel erkeğim" diye. Çünkü transların başka seçeneği yoktır gizli eşcinsellerden başka!

Bir eşcinseli, bir eşcinsel şıp diye anlar ama transseksüellerin o kadar çok gerekçesi vardır ki gizli eşcinselleri eşcinsel olarak tanımlamamak için.

Kibardır "onlar", bakımlıdırlar, kısaca metroseksüellerdir, modern erkektirler translara göre..!

Oysa doğuştan heteroseksüel birinin ne göbek kaygısı vardır, ne bakımlı olmak... Doğaldır doğuştan heteroseksüel olanlar, içgüdülerine göre hareket ederler... Kendilerini beğendirmek gibi çabaları yoktur. Erkek egemen toplumda zaten erkek olmak yeterlidir karşı cins tarafından beğenilmek için.

Gel de bunu transseksüellere anlat; anlatamazsın, anlamak istemezler; gerçeklerle yüzleşmek istemezler çünkü.

Yapay erkekliğin en büyük sebebi, yani bazı eşcinsellerin gizli olmasına ve heteroseksüel görünmelerine, heteroseksüel gibi yaşamalarına sebep olan, heteroseksizmdir tabi. Çünkü heteroseksist ve homofobik bir toplumda eşcinsel olmak kolay değildir...

Eğer heteroseksizm olmasaydı, heteroseksüel görünümlü gizli eşcinsellik ve kadınsı erkeklik olan transseksüel eşcinsellik de olmazdı; bir heteroseksüellik, bir de eşcinsellik olurdu ve daha dürürst bir dünya olurdu, daha normal ve doğal bir dünya... Huzurlu ilişkiler olurdu açık ve net yaşanacağı için...

Cinsel yönelimleriyle barışamayan eşcinseller, heteroseksizmin kalıbına uydurmaya çalışıyor kendilerini ama buluşma noktaları gene eşcinsel mecralar oluyor, gene eşcinsellik oluyor her halükarda!

Sokakta heteroseksüel, yatakta gay ayol bunlar!

Niye anlatıp duruyorum bunları..?

Çünkü eşcinselliğin kabulü için görünürlük şart ise, maskeye ve kamuflaja gerek duyulmamalı...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder