14 Aralık 2017 Perşembe

LGBTİ+ kavramından neden vazgeçtim?


TranSvestilik, heteroseksist dünyada eşcinselliğin cinsiyetçi bir lansmanıdır!
Piyasaya eşcinsel olarak çıkıyorlar, bir bakmışsın kendilerini kadın olarak tanıtıyorlar, sonra da eşcinselliği küçümsüyorlar. Çünkü heteroseksist dünyada transvestizm prim yapıyor, doğal kimliğin değil. Her anlamda prim yapıyor;1. Maddi, 2. Gizli eşcinsellerin kendilerini gerçekleştirmek için cesaret buldukları bir nokta olarak.
İşte ben bu yüzden vazgeçtim LGBTİ+ kavramından.
Ben eşcinsel olarak doğdum ve bu kimliğim utanılacak bir şey olmadığı için, bu kimliğimin arkasında durmamak doğama bir ihanet, bir korkaklık, eşcinsel haklarına bir darbedir.
Ben kimliğine ihanet edenlerle, kimliğini inkar edenlerle yan yana durursam, eşcinselliğimi, eşcinsel haklarımı savunma hakkımı, kendi elceğizlerimle teslim etmiş olurum heteroseksizme. Demezler mi adama, "Bak i*neye, kimliğini kendisi bile kabul etmiyor, transvestizm başlığı altında bize benzemeye çalışıyor"...
Benim kimliğimin, eşcinselliğimin bahanelere ihtiyacı yok, olamaz, olmamalı; "işte bize iş vermiyorlar, ben seks işçiliği yapmaya mecburum..." gibi.
Benim eşcinselliğim bu şekilde varolamaz, kabul edilemez...
Eşcinsellik bir cinsel yönelimdir ve hayat bulabilmesinin önünde aşılamayacak hiçbir engel yoktur. Heteroseksizmin engel kabul edilen bahaneleri beni baltalayabilir ve lekeleyebilir ancak.
Tabiatınla çık ortaya, kabul etmezlerse de varolmaya çalış kendini uçuruma sürükleyeceğine... Kadın olmuşmuş da, çok para kazanmışmış da, koca yapmışmış da...
Eşcinsel hakları, bir cinsel yönelim hakkıdır!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder