15 Kasım 2017 Çarşamba

Homofobi elbet bir gün bitecek ve eşcinsellik kazanacak!


Batı'da eşcinseller haklarına kavuştukça demokrasi adına bir kazanım olduğu için (oradaki)millet sevinirken, mesela ülkemizdeki Yeni Akit gibi bazı dinci ve gerici kesim, sapkınlık yayılıyor diye başlıklar atıyor. Bazı eşcinsellerin ise, bu kesimlerin dinci olarak ifade edilmesinden rahatsızlık duymasına anlam veremiyorum. Bu gerici kesimler neye dayanarak eşcinselliğe sapkınlık diyor peki söyler misiniz sevgili LGBTİ kardeşlerim? Doğaya göre mi, bilime göre mi; tabiki de dinde yer alan Lut kavmi anlatısına göre. Dine inanmak manevi bir durum olduğu için herkesin gerici olduğunu söyleyemeyiz ama eşcinsellik karşıtlığına 1(bir) numaralı gerekçe din gösterilmiyor mu?

Eşcinsellik karşıtlığı cahillik değil de nedir söyler misiniz..? Heteroseksüel de seviyor, eşcinsel de. Kime ne zararı var bir canlının hemcinsini sevmesinin? İnsan sevince, sevgisini gerçekleştirince etrafına pozitif enerji yayar, gerçekleştiremezse eğer, mutsuz ve saldırgan olur. Eşcinseller karşı cinsi sevemez, içlerinden gelmez anlayabiliyor musunuz? Seviyor gibi yapınca da hem kendileri mutsuz olurlar, hem de beraber oldukları karşı cinse istedikleri sevgiyi, aşkı ve cinselliği veremeyip onları da mutsuz ederler, böylece de yalancı ve iki yüzlü de olurlar, "Tanrı"nın yaratılışına da karşı gelmiş olurlar. Evet canım, biz eşcinseller eşcinsel olarak yaratıldık, sonradan cinsel yönelim değiştirmek söz konusu bile olamaz. Eğer öyle bir şey söz konusu olsaydı, eşcinsellerin öldürüldüğü bir dünyada ne eşcinselliği tercih ederdik, ne de eşcinsellikte kalmakta diretirdik. İnsan içinden gelmese niye eşcinsel olsun ki? Eğer heteroseksüeller heteroseksüellikten sapıp eşcinsel olabiliyorlarsa veya eşcinsel olmaktan korkuyorlarsa, o zaman heteroseksüellik diye bir şey yoktur, herkes eşcinseldir ve eşcinsel olmamak için kendilerini tutuyorlardır demektir bu. Bilmem anlatabiliyor muyum?

Eşcinselliğe sapkınlık diyerek kime ve neye hizmet ediyorsunuz söyler misiniz bana? "Tanrı"ya mı, heteroseksizme mi? Aslında nefrete hizmet ediyorsunuz. Çünkü insanları sapkın diye ötekileştirmek, kin ve nefret duyguları saçmaktan başka bir şey değildir. Çünkü ne yaparsanız yapın, eşcinsellik denilen gerçeklik, canlı tarihinin en başından beri var ve varolmaya devam edecek. Ama homofobi elbet bir gün bitecek. İşte o gün, yani bilimin, bilginin, demokrasinin hakim olduğu bir dünyada sizler tarihin tozlu raflarında unutulup gideceksiniz. Çünkü bizler, siz nefret tohumlarını hatırlayarak beynimizi kirletmeyeceğiz bile; demokratik demokratik, eşit ve özgür yaşayıp gideceğiz.

Biz eşcinseller asla yaratılışımızdan sapıp da heteroseksüel olmayacağız. Çünkü gerçek sapkınlık kişinin yapısından uzaklaşmasıdır. Eşit, özgür, samimi, gerçek, dürüst, sevgi ve saygı dolu bir dünya için özümüzü-eşcinselliğimizi muhafaza etmeye, savunmaya devam edeceğiz, Batı'daki gibi de insanca yaşama haklarımza kavuşacağız eşcinseller olarak mutlaka bir gün.

Homofobinin adresi Yeni Akit Gazetesi!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder