26 Ekim 2017 Perşembe

Facebook notlarımdan: TOParlaksi şeyler ve HER YAŞIN AYRI BİR GÜZELLİĞİ VAR AKILLIM!


TOParlaksi şeyler
22 Ekim 2017
Gerçi ben iplemediğim gibi söylenince hatta gurur bile duyuyorum tescillendiğim için eşcinsellere top denilerek dalga geçildiği zaman. İnsanın doğasıyla dalga geçmek kadar geri zekalıca bir şey olabilir mi? Eşcinsel görünce gülüyorlar falan... Aynı kıç sende yok mu şekerim; toprak dolacağına et dolsun! Ha bana üçgenin iç açıları toplamını söylemişsin, ha dairenin çapını; sonuçta hepsi senin cahilliğine de çıkıyor benim eşcinselliğim kadar. Şu insanlık alemi tuhaf yaa; hayvanlar bile böyle değil! Heteroseksüele top diyince cinayet sebebi oluyor, eşcinsele denilince dalga unsuru. Cahillik zor zanaat gerçekten!
Bir olay falan olmadı konuyla alakalı olarak, olamaz da zaten; bana top diyemezeler, deseler de TIN! Kendimle görsel anlamda dalga geçtiğim fotoğrafın altına SUSiYOLOJİK bir tesbit yapma diyelim sadece!

HER YAŞIN AYRI BİR GÜZELLİĞİ VAR AKILLIM!
24 Ekim
Bir yıldır falan tanıştığım bir çocuk var benimle beraber olmak isteyen. Aslında benimle beraber olmak isteyenlerin zihniyetlerinin arkasında eşcinsellerin kadın arkadaşlarına cinsel manada ulaşma kurnazlığı da var. Hayatta cinsel anlamda hiç kimseye minnet etmediğimin de altını şöyle kalınca çizeyim. Çünkü görgüsüzlük yapma seviyesinde zenginim bu konuda. Ben hiç insan aramam telefonla falan hem prensiplerim gereği, hem de kimseye rahatsızlık vermek istemeyen duyarlılığım gereği ama daha çok gururumdan dolayı. Benim aşkım, seksim, vesairem gururludur anlayacağınız(Onur, karnaval havasında toplu yürüyüş yaparak slogan atmak değil, kendime olan saygıdır ayrıca). İnsanlar beni aramazsa ben onları unutur giderim bile. Ayol yattığım kişiyi bile tekrar karşılaşınca hatırlayamıyorsam, gerisini siz hesaplayın artık! Bazıları dün whatsapp sohbetinde olduğu gibi benimle beraber olmak isteMemsinin sebebini yaşlılığıma verdi. Benim zaten onunla beraber olmak gibi bir derdim mi olmuş ayrıca? Bana ulaşanlar onlar, kafalarında beraber olup olmamaya dair senaryo yazanlar onlar... Ben kimden böyle bir beklenti içine girmişim ki bugüne kadar kişi kendi istemediği sürece? Asıl mesele yaşlılığa gelince... Kafalar şekilciyse ben ne yapayım? Sanki siz yaşlanmayacaksınız ayrıca? Aşkın, cinselliğin, sevginin, hayatı paylaşmanın yaşı mı olur ayol? Bu ne saçmalık, bu ne aymazlık. Benden çıkarcılık yağpamayınca yaşlı olduk... Yıllar önce birisi de sanki eşcinsellik gençliğe mahsus bir şeymiş gibi, o hala eşcinsel diye mi sormuştu...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder