20 Eylül 2017 Çarşamba

İmam gaz çıkarırsa, cemaat ne yapmaz ayol!


İsveç'te Müslüman bir din adamı, yani cami imamı, "domuz eti yiyen eşcinsel olur, çünkü domuzlar eşcinsel" dmiş.

Bu cümle üzerinden o kadar çok düşünce ifade edilebilir ki?

İnsanlar, eşcinsel domuz eti yiyince eşcinsel oluyorsa, demek ki eşcinsellik bulaşıcı bir şey. Domuz eti yiyen herkes eşcinsel mi peki şimdi? Yani Hristiyanlar eşcinsel, Müslümanlar heteroseksüel mi? Eşcinsel Müslümanlar da domuz eti yedikleri için mi eşcinsel olmuşlar? Peki domuzlar doğuştan mı eşcinsel, yoksa onlar ne yedikleri için eşcinseller? Bitkiler de mi eşcinsel yoksa? Doğa eşcinsel öyleyse ki, zincirleme olarak herkesin, her şeyin eşcinsel olma ihtimali var.

Bu adamlara bakınca, yani bilimi gözardı ederek dogmalara yönelenlere aslında laf söylemek zaman kaybından başka bir şey olamaz. Çünkü onlarda bilimsel kapasite olsa zaten bilime yönelirler ve saçma sapan şeylere inanmazlar, saçma saçma sapan açıklama yapmazlar. Gerçekten kapasitesiz olup da homofobik olan insanlar da var, bir de heteroseksist çıkar için homofobik olalan heteroseksistler var.

İmam sonra sözlerini aniden bilinçsizce sarf ettiğini söylemiş... Ben de onu diyorum ya... Bilgiyi öğrenme kapasitesi olmayanlar bilinçsiz olur ve kolayca bilim dışı şeylere inanıp yanlışların savunuculuğunu yapabilirler ve kolayca ordan oraya sürüklenip hem kendilerini, hem de çevrelerini ateşe atarlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder