5 Ağustos 2017 Cumartesi

Transseksüellik, bilinçaltımızın eşcinselliği reddetmesinin sonuçlarından biridir!

Transseksüelliği destekleyerek eşcinsel haklarına zarar veriyorsunuz! Tarih bunu unutmayacak!


Transseksüelliği destekleyenler bir gün eşcinselliğe zarar verdiklerini anlayacaklar, (belki de hiç anlamayacaklar). Transseksüellik homofobinin ürünüdür. Doğada heteroseksüellik dışında eşcinsellik vardır ve hislerin bedeni olamaz. Cinsiyet kimliğini de, cinsel yönelimini de doğduğun bedende çok rahat gerçekleştirebilirsin. Trans geçiş ameliyatıyla bedenler hadım edilir ve fiziksel hiçbir şey gerçekleştirememenin verdiği yük de biner bedeniyle barışamamanın üzerine. Arkadaşlar bir insan kendini hangi cinisyette veya cinsel yönelimde hissederse hissetsin, cinsel gerçekleştirme ancak doğanın bize bahşettiği biyolojik cinsiyetlerimizle mümkündür. Açıkça belirtmek gerekirse, trans geçiş ameliyatıyla yapılan cinsel organların hiçbir işkevi yoktur, olamaz. Sen kafanda kendini hangi cinsiyette hissedersen hisset, seni tatmin edecek olan doğduğun biyolojik cinisyettir. Biyolojik bir kadın bedeninde erkek hissediyorsan kendini, erkekliğini yapay penisle değil, orjinal vajinayla tatmin edebilirsin. Aynı şekilde erkek bedeninde doğmuş bir kadınsan, kadınlığını yapay bir vajinayla değil, orjinal bir penisle gerçekleştirebilirsin. Erkek cinsiyet kimliği erkek bedeninde, kadın cinsiyet kimliği kadın bedeninde olacak diye bir şart yoktur. Öyle düşünüyorsanız, bu heteroseksizmi içselleştirmeniz sonucu oluşan toplumsal cinsiyet rollerine uygun homofobik bir davranış olabilir ancak. Doğa, erkek bedeninde erkek, kadın bedeninde kadının yanı sıra; erkek bedeninde kadın cinisyetini, kadın bedeninde de erkek cinsiyetini yaratmışsa vardır bir bildiği ve bu doğanın gerçeğidir. Ayrıca biyolojik erkeklik cinsel oragnlar veya kıl-tüy meselesinden veya hormonlardan mı ibarettir sadece? Bakınız ben erkek bedeninde kadınım ama biyolojik olarak bir erkeklik gerçeğim var. Eğer ben kadın bedeni muamelesi yaparsam biyolojime, bu eğreti durduğu gibi doğanın dengesine de ters düşer. Şimdi toplumsal cinsiyet göre oluşturulmuş erkeklik-kadınlık kategorisine göre benim kadın sınıfında yer almam ne kadar doğrudur, ne ladar dengelidir, ne kadar işe yarar..? Ya cinsiyeti kafanıza takmayın ya da doğanın yarattığıyla barışın!
Bazı aileler transseksüelliği destekliyorlar, neden; çünkü homofobikler. Bazı ülkeler transseksüelliği destekliyorlar eşcinselleri idam ederken, neden; çünkü homofobikler. Bazı dernekler transseksüelliği destekliyorlar, neden; bilinçsizler veya çıkarları falan vardır bu işten ne bileyim. Heteroseksizmin bize dayattığıyla güç birliği yapsak ne olacak; cinsiyet kimliği tuzağına düşmüş olacağız. Cinsiyetsizliği savunuyorsanız, bırakacaksınız o zaman cinisyet kimliği savunusunu!
Transseksüelliği savunanlara diyeceğim o ki; eşcinsel haklarına zarar veriyosunuz!
Transsekseksülellik, homofobi neticesinde bedeniyle barışamamış bir eşcnselliktir!

Not: Bana yaptığınız her yanlış davranış, iyi niyetli bir şekilde size ışık tutacak bir bilgi olarak geri dönecektir sayın seyirciler..!

Yazıyla başlık arasında bir bağlantı kuracak olursak, bilinçaltımızın ne ile dolduğu, yapımızın kapasitesine bağlı olarak çevresel faktörlerle alakalı diyebiliriz. Kimisi homofobik oluyor, kimisi hayatla barışık!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder