4 Ağustos 2017 Cuma

Herkes doğduğu bedende özgürdür; hapis olan düşüncelerdir!

Erkek bedeninde kadınım ayol; ne transseksüeli, eşcinselim!


Aptalca haberlere çok gıcık oluyorum. Neymiş; erkek, çocuk doğurmuşMuş! Neyin şeysi bu; neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz? Yoksa sırf gıcıklık olsun diye mi yapıyorsunuz?

Kadın kendini erkek hissediyormuş, yani trans erkekmiş ama üreme fonksiyonlarını yok ettirmeyerek ve de rahmini, vajinasını muhafaza ederek bir erkekten hamile kalmış ve doğurmuş. Bunun adı erkek çocuk doğurdu mu oluyor? Hay cinsiyetçiliğiniz batsın!

Hem hapsolmaktan şikayetçiler kimliksel bazda, hem de kendilerini belli bir cinsiyet kimliğine hapsetmek istiyorlar ama doğanın gerçeklerine gene yenik düşüyorlar.

Ben de aynı şeyi anlatmıyor muyum; kafanızın içinde cinsiyet olarak ne varsa var ama doğanın yarattğına saygılı olun demiyor muyum?

Ben söyleyince transfobik oluyorum, elin kadını kadınlığını muhafaza ederek erkek olarak yaşıyor ama ondan bile cinsiyetçilik çıkarılıyor; erkek çocuk doğurmuşmuş. Gidin ya..!

Sen aynı biylojinde kalarak kadın bedeninde erkek veya erkek bedeninde kadın olarak yaşasan daha sağlıklı olmaz mısın fiziksel ve ruhsal olarak?

Erkek bedeninde kadın hapsi veya kadın bedeninde erkek hapsi diye bir şey mi olur? Ambalajın ne önemi var; o beden senin ruhunu fazlasıyla gerçekleştirebilecek bir kapasiteye sahip ama toplumsal cinsiyeti içselleştiren yetersiz psikolojiler erkek bedenine hapsolmuş kadın veya kadın bedenine hapsolmuş erkek gibi bir şeyler üretiyorlar. Yok öyle bir şey ya; saçmalamayın!

Ben erkek bedeninde bir kadınım ve çok özgür hissediyorum kendimi; çünkü sağlıklı bir psikolojiye sahip olduğum için bedenimle de, ruhumla da barışığım. Şükrediyorum doğama beni üçüncü bir cins olarak yarattığı için. Hem erkeğim hem kadınım, veya erkek miyim kadın mıyım belli değil. Çok güzel bir şey böyle sınırlarımın, kalıplarımın, çizgilerimin olmaması. Kendime bakıyorum; erkek de görüyorum, kadın da görüyorum; duygularım da envai çeşit. Hayata daha güzel, daha keyifli karışabiliyorum. Herkesle kaynaşabilme kapasitesi de oluyor bu. Erkeklerle de çok mutluyum hayatı paylaşırken, kadınlarla da. Çok kolay adapte olabliyorum herkese, her şeye.

Çocuk doğuran trans erkek, "eşcinselim de" demiş. Yani zaten öylesiniz. Bedeniyle barışmaya başlayan transseksüeller zaman içersinde kendilerini biseksüel olarak da tanımlamaya başlıyorlar, umarım eşcinselliklerine erecekleri güne de kavuşurlar. Ama ısrarla kadın veya erkeğim diyen trans tanımlıların işi çok zor gerçekten. Onulmaz vakalar! Hayırlı yolculuklar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder