9 Temmuz 2017 Pazar

Transseksüellerin ruh hastası oldukları ispat edildi!

Transseksüellik hastalık derken, cinsiyet geçiş ameliyatına, psikolojik arızanın sebep olduğu bedeniyle barışık olamama durumunun ittiğini anlatmak istiyorum. Yani ameliyatla bedenlerini kesitirip biçtirmelerini bir tarafa bırakın, bu kişiler zaten cinsiyet dışında da arızalı kişiler. Kendileriyle, hayatla barışık olmadıkları için saldırgan ve de yıkıcı bir psikolojiye sahipler. Nasıl mı..? Anlatayım. Bugün gene bir arızalı, gene zamanımı çaldı. Ona laf yetiştirerek çok değerli zamanımı onulmaz bir hastalığa sahip kişiye harcadığım için kendime kızdım..

Hasta ve de haksız insanlar, şekilci olurlar ve çoğunluk şekilciliğine uymayan taraftlardan yaralamaya çalışırlar insanı. Bana yazan da öyle bir kişiydi. Ben tanımam etmem bu ve buna benzer kişileri. Ama bulaşıcı hastalık gibi buluyorlar beni işte arızalı kafalar. Bu ifadelerim hakaret mi sizce? Öyleyse, öyle kabul edebilirsiniz, hiç umurumda değil; çünkü insan olmayan bir insana, insan gibi laf anlatamazsınız. Translara da anlatamıyorsun işte. Ne diyordum... Bana şu sözlerle merhaba dedi bu şahsiyet...

"Bu fotoğraf sana mı ait, babana mı?"
Yani beni yaşımla vurmaya çalışarak başlıyor sözlerine. Ulan ben yaşlanmayı seven bir insanım. Eğer yaşlanmıyorsam, orada bir problem vardır. Siz botoks yaptırın, yaşlanmayın, bana ne. Sonra da diyor ki, "Bir arkadaş verdi numaranı, 'taş gibi kız' diye. Tanışmak için yazdım". Sonra dalga geçme emojileri... Bana fotoğraflarını gönderdi isteğim üzerine. Konu kapandı benim için. Ama bu kişi trans erkekmiş ve yazılarımdan dolayı benimle dalaşmak için yazmış bana. "Sen erkek misin? Nokia 3310!a benziyorsun daha çok. Yavşıyorum iki saattir amcacığım. İnsan demez mi ben erkeğim oğlum? Sen bana neden yavşıyorsun?" Ben onunla tanışmak bile istenedim ki yavşayayım.
Şimdi buradaki psikolojiye bir göz atalım. Burada bir homofobi ve erkeklik kompleksi var. Trans erkek ya... Kendini erkek olarak göremiyor ve erkek olduğunu ispat etmeye, kabul ettrimeye çalışıyor ve erkeğin erkeğe (onun diliyle) yavşayamayacağını söylüyor, yani homofobisini kusuyor.
Sonra saldırgan dilini topluma bağlıyor ve bana saldırmasının sebebi de benim yazılarımmış. Aynaya bakınca kendini erkek olarak görmek istiyormuş ve bu hissiyata sahip olduğu için kadınlardan hoşlanıyormuş. Sonra diyor ki... "Benim yanımda o kadar ucuz duruyorsun ki... Seni transfobik dötveren!"
"Git tedavi ol!" diyorum...
"Benim tedavim var. Sen böyle zavallı penis dilenen bir adam olarak geberip gideceksin. Ben mavi kimliğimi aldıktan sonra dilediğim hayata kavuşacağım. Sen aciz biri olarak çürüyeceksin. Kendime o kadar güveniyoum ki, sana sadece gülüyorum. Yaşadığın trans erkekler yüzüne bakmadı mı? Yazık kıyamam sana."
Kimliğimle ilgili sorunum olmadığını söylüyorum.
"Trans erkeklerle ilgili bir yaran var belli. Andropoza girmiş kart gay seni."
Ne haliniz varsa görün diyorum ama o gazını boşaltmayınca gitmeyecek anlaşılan o ki...
"Kıyamam sana, bir trans erkek ayarlayayım da dilediğine kavuş, hayatının son günlerinde yaşlı bir moruk olarak öl bari."
Başımdan defolup gitmesi için kötü kötü laflar söylüyorum ama o azıttıkça azıtıyor, uzattıkça uzatıyor daha...
"Ben yolda giderken insanlar bana tip tip bakmıyor ama sen yolda giderken her zaman küfüre maruz kalıyorsun. Psikolojin bozulmuş bu yüzden. Bir de tabi penis krizi var."
Burada da bir homofobi var. Yani eşcinsellik kötü bir şeymiş de, o yüzden eşcinseller saldırıları hak ediyormuş gibi söylemde bulunuyor. Kendileri de homofobiye maruz kalmamak için transseksüel oluyorlar işte! Takmışlar kafayı cinsel organa; çok büyük eksiklik tabi onlar için. Heteroseksizmi içselleştiren bir homofobiğin, olayları penis üzerinden değerlendirmesinden tabii ne olabilir değil mi?
"Okumuyorum, yazma artık, engelliyorum seni" diyorum. Gerçekten okumuyordum. Bloğuma aktarırken okudum bana yazılanları...
"Tam bir nonoş hareketi" diyor dalga geçen emoji sembolüyle.
"Denizli LGBTİ'miş... Sen düpedüz homofobik bir eşcinselsin. Başaramadıklarınla dalga geçiyorsun."
Bu dedikleri ne anlama geliyorsa...
"Bak yazdıklarını paylaşırım." diyorum...
"Hayatın heteroseksüellerden dayak yemekle geçmiş. O yüzden beynin işlevini kaybetmiş..."
Tam bir heteroseksist kafa işte. Heteroseksizmin ürünü transseksüellik!
"Denizli'de bayağı mimliymişsin zaten. Peşindeler merak etme, bi' miksinler seni de aklın başına gelsin. Çok acizsin amcacığım, kıyamam." diyor.
"Seni ifşa etmek için yazdım ve harika düştün, şimdi, gerisini sen düşün." diyor
"Senin yerinde olsam tek kurşuna bakar hayatım. Erkeğini tatmin etmek için ancak dötünü veriyorsun. Kıyamam. Sonra da altına sıçıyorsun." diyor ve gene gülme emojileri...
Homofobinin daniskası artık bu sözler. Transseksüellerin de hasta olduklarının çok güzel örneği. Ne kadar cahiller farkındasınız değil mi heteroseksist homofobik toplumun azıtmış örneği olarak? Gerçek cinsiyetlerde bile bir utanma vardır. Bunlarda o da yok.
"Ne halin varsa gör" diyorum.
"Bokunu tutamayan moruk avel" diyor bana.
"Sana kim verecek?" diyorum.
"Benimle olan kızları bir görsen, yerlerinde olmak için çıldırırdın."
Alın bir erkeklik kompleksi daha.
Trans erkeklerin lezbiyen olduğunu kabul edemiyor.
Neymiş ben toplumu transfobiye itiyormuşum...
"Gazını boşalttıysan gidebilirsin artık." diyorum... Hatta haftalık toplantılarımıza davet ediyorum ama o kafayı kırmış bir kere. İyi desen de susturamıyorsun, kötü desen de...
Bana diyor ki, "Umarım en yakın zamanda homofobikler tarafından gebertilirsin."
Beni mahkemeye verecekmiş mavi kimliği olan birine kadın tabirleri kullandığım için.
Bana diyor ki, "Sen bir trans erkek tarafından terk edilmişsin, neden bu kadar çıldırdığın aşikar. Sana sadece acıyorum gerçekten.".
Gerçekten transseksüellik; bir hastalık, psikolojik bir hastalık, bir erkeklik ve kadınlık kompleksi ki bu kadar cinsiyet kimliğiyle varolma derdindeler bunlar...
Ama defedemiyorum ki başımdan bir türlü...
Tabi aşağılayarak egosunu tatmin edebileceği tek şey de benim yaşım ki, bana iki de bir "Moruk" diyor.
Homofobisinin transfobiye sebep olabileceğini söylüyorum tepki olarak...
"Trans erkeklerin altına yatmak için çıldıran senken, söylediklerin çok ironik." diyor...
Aslında ona da ifade ettiğim gibi, trans erkeklerin bu kadar cinselliği ağızlarına dolamalarının sebebi, sağlıklı bir cinsellik yaşayamamaları ve yaşayamayacak olmaları. Bunlarla ancak lezbiyenler yatabilir. Sağlıklı bir kadın niye iktidarsız olan trans bir erkekle yatsın ki? Gerçekten benim trans erkeklerle de ne işim olabilir ki de, sürekli benim trans erkeklerin altına yatmak istediğimi dile getiriyor. Hasta işte.
"Kanunlardan daha iyi karar verme yetkisine sahipsin sanırım. Kanunlar bana mavi kimliği verirken bu aptal düşünceler neden yoktu onlarda? Bana evlenme hakkını verirken, bu zaten lezbiyenle evlenecek düşüncesine mi sahipler sence?"
Gerçekten kafayı kırmış bunlar. Bana ne kanunun sana hangi sebeple evlenme hakkı vermesinden. Vermiş mi, vermiş; çok güzel. Güle güle kullanın!
Ona mutluluklar diliyorum defolup gitmesi için.
"Hoşçakal amcacıcığım! diyor.
"Ben de güle güle ablacığım, nineciğim... Yaşlılığın tadını çıkar." diyorum.
"Ruh hastası, yalnızlık kötü, kendine bir şişme kadın falan bul" diyor bana.
Ben yalnız mıyım? Kendi yalnızlığını, yalnızlıklarını yansıtıyor-lar sanırım sözleriyle.
Son yazdıklarına üzüldüm biraz da...
Diyor ki... "Benim ailem bana 'oğlum' diyor. En azından ailem yanımda. Senin ailen, erkeklere verdiğini öğrendikten kaç dakika sonra reddetti merak ediyorum. En büyük yalnızlık ailenin başında olmaması, seni desteklememesidir. Bir daha düşün, kim yalnız."
Zor gerçekten. Eşcinselliğin aileler tarafından reddedilen bir şey olduğu zannettikleri için mi transseksüel oluyor bunlar?

Ben yazıyı sonlandırdığımda o bana yazmaya devam ediyordu ama transseksüelliğin ruh hastalığı olduğunu ispatlamak için bu kadar veri yeterliydi...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder