11 Temmuz 2017 Salı

Özgürlükleri için mücadele etmeyenler, ahlakçı olur işte!


Bakıyorum da bazı kadınlar, heteroseksist dünyada erkeklerden bile daha ahlakçı. Erkek egemen yapıyı içselleştire içselleştire demek ki bazı kadınların beyinleri iyice heteroseksistleşiyor, erkeklerinkinden bile daha çok. Hangi akla hizmet sekse, çıplaklığa ahlaksızlık gözüyle bakmak? Adamlar yalan söylüyorlar, çalıp-çırpıyorlar; bunlara ahlaksızlık gözüyle bakılmıyor da, doğaya ve doğanın devinimlerine ahlakçılık yapıyor.

Tekstil sektörü de heteroskapitalizme hizmet ediyor tabi değil mi? Herkes soyunursa kime kumaş satılacak, moda denlen şey nereden para kazanacak..! Herkes özgürce seks yaparsa, erkeklik ne ile dünyayı baskı altına alacak..? Tabi çıplaklığa ahlaksızlık diyecek, sekse ahlaksızlık diyecek ki seni hiç zahmete girmeden psikolojik olarak zapturapt altına alabilecek.

İnsanı doğasıyla baskı altına almaksa, baskıya alınanları zamanla elbette ahlakçılığa koşullayacak, zevklerinden mahrum kalan bir insan da saldırgan olacaktır kaçınılmaz olarak. Benim çıplaklığımdan, seks özgrülüğümden sana ne ki bana müdahale ediyorsun..? E çünkü doğanı gerçekleştiremeyince, gerçekleştirebilenleri hazmedemiyorsun da. Ben yapamıyorsam, o niye yapsın, değil mi?

İnsanlar hakettiği yaşamı yaşarmış. Özgürlükleri için mücadele etmeyenler, ahlakçı olur işte. En çok da kimler biliyor musunuz; özgürlükleri ellerinden alınanlar. Kadınlar gibi LGBTİ tabirliler de çok ahlakçı biliyor musunuz? Çünkü onlar da kendileri olabilme özgüvenleri olmadığı için, ahlakçılıkla yamanmaya çalışıyorlar heteroseksizme. Kimisi toplumsal cinsiyeti benimsiyor, kimisi transseksüel oluyor!

Özellikle lezbiyenlerin erkek bedenine, erkek çıplaklığına nefretlerini anlamak imkansız. (Çok biliyorum benim çıplaklık ve seks anlayışıma müdahale eden lezbiyen, trans erkek, trans kadın; geyler onlara nispeten daha özgürler. Zaten eşcinsel hakları mücadelesinde önde olanlar onlar değil mi?) Ben mesela dibine kadar eşcinselim ama kadın bedeni bana çok estetik gelir. Özellikle oryantal dansında kadın bedenini seyretmeye bayılırım. Kafanız karışmasın; zerre kadar cinsel ilgim yok karşı cinse karşı.

Konuya nereden değindik. Dün paylaştığım üstsüz bir erkek bedenine gene bir laf edilmiş bir kadın tarafından da..!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder