3 Mart 2017 Cuma

Heteroseksüellik üremek için, eşcinsellik cinsellik için!


Yıllar sonra yapılan bilimsel araştırmalar, benim pratikten edindiğim doğruları destekler nitelikte sonuçlar veriyor. Şu anda da karşı çıkılan düşüncelerim bir süre sonra sanki Halil dememiş gibi birilerinin doğrusu olarak kabul edilecektir. Hep derdim bundan 20-25 sene önce de, cinsel anlamda bir erkeği bir erkek, bir kadını da bir kadın tatmin edebilir, memnun edebilir, mutlu edebilir diye. Çünkü bir erkek bedenini en iyi erkek, kadın bedenini de kadın tanır. Ben nere(m)den ne kadar tatmin olduğumu biliyorsam, karşımdaki erkeğin de benden farklı bir tatmin şekli olamaz ki; ancak heteroseksist toplumda kasabilir kendini. Diyebilir miyiz her erkek eşcinsel ilişkiden zevk alır? O zaman eşcinsellik sadece cinsellik olarak da tanımlanabilir mi? İşin duygusal boyutu kafadaki transseksüelliğin ağır basmasıyla mı alakalı? "Aslolan eşcinselliktir!" çok iddialı bir laf olur ama dünya heteroseksist olmasa, herkes eşCİNSEL ilişiki yaşayabilir bence. Zaten bu bende tecrübeyle sabit bir durum. Ben öyle ilişkisini yaşayıp geçen biri olmadım hiçbir zaman. Her yaşadığım cinselliği bir veri olarak da değerlendirmişimdir. Yaşarken veri mahiyetinde yaşamıyorum tabi. Beyin diye bir şey var; o yaşanılanları kaydediyor, ilişkiden sonra araştırmacı tarafım yaşadıklarımı çözümlüyor. Analattığım bir çok şeye de bu yaşadıklarım referans.

Amerika Cahapman Üniversitesi'nde yapılan araştırmaya göre her ilişkisinde en çok tatmin olanlar % 95 oranla heteroseksüel erkeklermiş. Onlar için farketmiyor zaten. Onlar her halükarda orgazm olabilirler. Eşcinsel ilişkide orgazm olurlar ama kendilerini heteroseksüel olarak tanımlarlar. Gizli eşcinselleri çıkartın kendilerini heteroseksüel olarak tanımlayanların içinden, heteroseksüel erkeklerin orgazm oranı düşecektir.

Sonra % 89 oranla eşcinsel erkekler, arkasından % 88 oranla biseksüeller orgazm oluyorlarmış. Biseksüellerin arasından da çıkartın kendisiyle barışamayıp kendileirni biseksüel olarak tanımlayan "kamuflaj"ları, bu oran da düşecektir. Lezbiyenler arası ilişkide orgazm oranı % 86'ymış. Bak bu da doğrudur. Duygusal taraflarını bir tarafa bıraksalar, lezbiyenler arası ilişikide tatmin oranı % 100 ile tavan bile yapabilir. Heteroseksüel ve biseksüel kadınlarda orgazm oranı % 65'miş. Lezbiyenlerdeki orgazm yüksekliği bedenlerini çok iyi tanımalarındanmış ve olaya daha hassas yaklaşıyorlarmış. Dediğim gerçek işte burada ortaya çıkıyor. Heteroseksüel erkek sırf boşalmak için ilişki yaşayınca sadece boşalmış oluyor. Bu da ne kadar tam orgazm sayılır bilmiyorum. Biraz yavan sayılmaz mı; masturbasyondan bir farkı kalır mı? Kadın bedeninin tanımayan heteroseksüel erkek doğal olarak bencil olacaktır. Erkek bedenini tanımayan kadın da verimli olamayacaktır haliyle. Eşcinsel ilişkiye giren bazı heteroseksüel erkeklerin, kadınlardan daha iyisiniz demesinin arkasında da karşı cinslerin bedenlerini iyi tanımıyor olmaları olamaz mı?

Görüldüğü üzere cinsel yönelimlerin orgazma pozitif etki oranında eşcinsellik fark atıyor. Herkes cinsellikte bilinçli olsa, inanın eşcinsellik egemen bir cinsel ilişki bile olabilir. Heteroseksizmin homofobisi de zaten bu yüzden. Mesela eşcinseller dünyaya heteroseksüel ilişkinin hakim olmasından hiç korkmuyor. Çünkü eşcinsellik eşcinselltir ve değişmeyecektir, yok olmayacaktır. Ama heteroseksüelliğin kayma noktası endişe veriyor sanırım. Biseksüellik de zaten bu kaymanın bir ifadesi, bir geçiş evresi. Kişi bilinçlendikçe zaten eşcinsellikte demir alıyor. Heteroseksüellik üremek için, eşcinsellik cinsellik için! dermişim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder