14 Mart 2017 Salı

Eşcinsellik anal-kanal meselesi olsaydı..!


Eşcinselliği anal ilişkiye indirgeyenlere ve mok yolu diye bunun üzerinden eşcinsel karşıtlığı yapanlara demem o ki...
Eşcinsellik bir anal ilişki meselesi olsaydı, kadın eşcinseller-lezbiyenler de anal ilişkiyi tercih etmezler miydi?
Eğer cinsel yönelim denilen şey herhangi bir kanalı seçme meselesiyse, heteroseksüeller, üriner yol, anal yoldan daha iyi olduğu için mi idrar yolunu seçmişlerdir?
Heteroseksüelliği bilemem ama biz eşcinseller, sevgimiz ve aşkımız için kendi cinsimizi seviyoruz; anal-kanal, mok-midik meselesi olduğu için değil.
Ayrıca layığıyla ilişki için başka alternatifleri mi var eşcinsellerin; penis, penise nasıl girecek?
Cahillikten dolayı eşcinsel karşıtlığı yapıp, iki de bir Lut kavminin eşcisnellikten dolayı helak olduğunu söyleyenlere de demem o ki... Peki günümüzde heteroseksist bir dünyada medeniyetlerin ve insanlıkların çöküşünü neye bağlayorsunuz?
Homofobinin mantıklı ve bilimsel hiçbir dayanağı yoktur elle tutulur, gözle görülür.
Ama cahillere akıl ve mantık çerçevesinde, bilimsel doğrultuda hiçbir açıklama yapamazsın; anlamazlar ki, anlamak istemezler ki en azından...
Onlara birileri bir şey kötü dediyse, bu yüzden canları yansa bile kötü demeye devam ederler. Maneviyat yüzünden o kadar çok eşcinsel var ki kendini heteroseksüel olmaya zorlayan ve yaşamını heba eden...
Zaten homofobiklerin de eşcinselliğe dair gocundukları yara olmasa eşcinsel karşıtlığı yaparlar mı...? Bilimsel veriler homofobiklerin genellikle eşcinsel olduğunu söylüyor.
Eşcinselliğin özgür olduğu toplumları ahlaki çökmüşlük olarak görenlere... Hollanda şimdi Türkiye'den daha mı ahlaksız ve de anti demokratik eşcisellere haklarını verdiği için? Buna inanıyor musunuz gerçekten!!!
Haklı ve donanımlı bir insan ötekileştirilmiş kimlikler üzerinden belden aşağı vurmaya çalışmaz. Zorda kalınca haksız ve donanımsız insanların baş vurduğu bir yoldur ötekileştirilmişlik üzerinden saldırganlık.
Şimdi bir insanın, birilerini "top-ibne" diye aşağılamasının nefret ve cahillik dışında mantıklı bir açıklaması olabilir mi? Evet olabilir; LUT KAVMİ!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder