21 Mart 2017 Salı

Eşcinseller tecavüz haberini (neden?) sever!

Tecavüz tecavüzdür, bir fantezi değil!


Paylaştığım tecavüz ile ilgili haberler en çok okunanlar arasında oluyor. Neden? Tecavüz nedir? Beklemediğin bir anda veya istemediğin halde cinsel ilişkiye zorlanmaktır. İçinde şiddet de barındırır dolayısıyla. Gelgelelim eşcinseller bu tür haberlerden çok hoşlanırlar sanki tecavüz fantastik bir şeymiş gibi. Halkın da eşcineller hakkındaki seks manyağı önyargısını adeta pekiştirirler. Konuyla alakalı olarak sohbet ettiğim neredeyse tüm eşcinseller beğendikleri erkekler tarafından bir şekilde zorlanmak istiyorlar... Yumruklanmak isteyen mi ararsınız, tokatlanmak isteyen mi, şapşaklanmak isteyen mi, her tarafının morartılmasını isteyen mi..? Sadizm her insanın ruhunda farklı seviyelerde mevcut bir rahatsızlık türü mü acaba? Sevgi açlıklarından dolayı hükmedilmeyi, zorlanılmayı, okşanmayı; sevilme ve beğenilmenin ifadesi zannedilen kıskanılma olarak düşünmek işlerine mi geliyor? Ben mi, ne mi düşünüyorum bu konuda; bedenime ve ruhuma saygı duyuyorum. Benim bedenimin ve ruhumun bir onuru vardır. İçinde şiddet ve aşağılama barındıran her türlü davranışı ısrarla reddediyorum. Bu tür saçma davranışları fanteziye dönüştürmüş kişiler, kompleksli olmalarından dolayı, hasta insanların hastalıklı taraflarına boyun eğerek insana zarar verebilecek davranışları meşrulaştırıyorlar.

Tecavüz'ün ne olduğuna bir açıklama daha getirmek istiyorum. Tecavüze hayır demek, sadece cinsel ilişkiye hayır demek değildir; bir insanda sevmediğin her şeyine hayır demektir. Onun kişiliğine hayır demektir, karakterine hayır demektir, seni sevmemesine hayır demektir, seni çıkarlarına alet etmek istemesine hayır demektir... "Hayır"ın ağır zararları olabiliyor ama boyun eğmek de insanı çok kötü hissettiriyor... Saygı duymanın önemini, sevginin ne olduğunu öğrenelim ve daha sağlıklı düşünüp daha sağlıklı yaşauyalım derim... Ben kötü insanların kötü niyetleirni anladıktan sonra benzer durumdan dolayı hayır dediğim için canım çok yandı. Yaşamayan bilmez. Tecavüz fantezi değil, insanın insana en büyük saygısızlığıdır ve affedilecek hiçbir tarafı yoktur. Şiddetsiz tecavüz olmaz. Yoksa o, tecavüz olmaz zaten. Çünkü tecavüz hayır denilesi ve denilmesi gerekn bir şeydir bana göre.

Bugüne kadar genellikle gazetelerin 3. sayfasında yer alan, özellikle Vatan gazetesinin "yaşam" bölümünde hiç eksik olmayan tecavüz haberlerini paylaşmamın sebebi, tamamen konuya dikkat çekmekti. Çünkü "hayır" gerçekten bir suçtur ve konuya duyarlı olmak gerekir. 1-2 dakikalık veya saniyelik dürtülerimiz için saygıyı kaybetmek çok yakışıksız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder