20 Mart 2017 Pazartesi

Aşktan da üstün CD'ler!


Sizin canınız her gün müzik markete gitmek, her gün müzik albümü almak istemiyor mu? Müzik markete girince bütün albümlerin içini merak etmiyor musunuz? Ben özellikle yeni bir şarkıcı ve grup görünce daha çok merak ediyorum ve ısrarla almak istiyorum.

Ve müzik marketlerde her gün kampanya olsun, her gün indirim olsun, hatta bütün albümler bedava olsun istiyorum ve ben dünyadaki bütün albümleri edineyim. Benim için dünyada müzik albümü almaktan daha güzel bir şey yok. Çünkü müzik yaşam kaynağım.

Müzik ve albümler benim için aşktan bile milyon kat değerli biliyor musunuz. Aşkı, seksi her şeyi feda edebilirim müzik için. Mesela benim müzik albümlerime benden başka hiç kimsenin parmağı bşle değmemiştir, değemez de, aklım çıkar çünkü o zaman. Herkes için sevgili falan çok değerlidir ya... Mesela sevgili denen şey benim müzik albümlerime, kitaplarıma falan, dergilerime de dokunamaz. Bu kadar net ve kesin.

Gerçekten... Aşksız falan yaşayabilirim, yaşıyorum da zaten ama müziksiz asla ve asla... Benim için gerçek aşk müziktir. Yarın öldüğüm zaman arkamdam, çok akıllı biriymiş; tek aşkı müzikti demelerini isterim.

Dünyada herkes bir sürü sorunla uğraşıyor ya... Benim de sorunlarım olabiliyor ama müzikle sıfırlıyorum sorunlarımı veya zaten hayatımda müzik en ön planda olduğu için sorunum da olmuyor diyebilirim. Müzik dinle, bütün dertleri kederleri unut. Bir de müzik albümlerine sahip ol, mutluluğu garantile...

Müzik market mağazalar zinciri kasetçileir, plakçıları öldürdü ama bizi müzikseverlere çok avantaj da sağlıyor indirimler sayesinde. Mesela 30-40 liralık yabancı albümler 5 ile 10 lira arasında seyrediyor çaptan düşünce veya çok satmayanlar. Oysa çok satmayınca o albüm kötü olacak diye bir şey. Benim işime yarıyor işte. 3'te 2'lik indirimler müzik arşivcileri için çok büyük bir hazine aslında.

Müzik albümlerimin ölmeden önce korunmasına dair vasiyet vereceğim. Hiç kimseye bırakmayacağım yani. Zaten cesetim arşiv odasında dursun.

Bugün ve dün çok nefis albümler aldım da, onların şerefine yazdım bu yazıyı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder