2 Şubat 2017 Perşembe

Eşcinsellerin cinsel fonksiyonları heteroseksüelerle birebir aynı...

Çünkü eşcinseller de heteroseksüeller gibi aynı kadın ve erkekler...


Eşcinseller hakkında toplumsal anlamda bir önyargıyı yıkmak için bazılarının bilmediği bir gerçeği açıklamakta fayda görüyorum.

Eşcinsellere cinsel anlamda sağlıksız gözle bakılıyor... Yani erkek eşcinsellere iktidarsız, kadın eşcinsellere frijit-cinsel soğukluğu olan falan...

Oysa ne alakası var. Erkek olsun, kadın olsun eşcinsellerin biyolojik olarak heteroseksüellerden zerre kadar bile farklılığı yok.

Yani bazılarının düşündüğü gibi eşcinselliğin hormonlarla falan hiç alakası yok. Yani erkek bir eşcinsel heteroseksüel bir erkek gibi tam teşekküllü sağlıklı bir erkek, kadınlar da sağlıklı birer kadın. Dolayısıyla çocuk sahibi olmalarının falan önünde hiçbir engel yok istedikten sonra.

Belki de heteroseksist dünyanın anlayamadığı şey, işte bu noktada kendini gösteriyor...

E sağlıklı bir erkek ve kadınsanız, neden eşcinselsiniz..?

Eşcinselliğin sağlıksız olduğunu düşünen, sizin sağlıksız kafanızdan başka bir şey değil ki...

Eşcinselliğin sağlıksızlık olduğunu nereden çıkarıyorsunuz ki?

Eşcinseller sağlıklı birer insanlar; sadece kendi cinslerini seviyorlar, cinsel ve duygusal yönelimleri kendi cinslerine karşı.

Bunu anlayamayacak kadar düşünemiyorsanız, bu sizin konuyla alakalı olarak cahil olduğunuzu gösteriyor ne yazık ki.

Gelelim anlatmak istediğim konuya...

Eşcinsellerin de sağlıklı birer cinsel ve duugusal hayatları var ne yazık ki bu heteroseksist dünyanın hiç hoşuna gitmese de.

Mesela...

Eşcinsel erkeklerin iktidarsız oldukları için anal ilişkiye girdikleri falan zannediliyor. İişkide aktif olan da eşcinsel değil mi? Bu bile eşcinselliğin sadece cinsel ilişki üzerinden tanımlanmasının yanlış bir şey olduğunu göstermiyor mu? Gerçi cahil toplumlarda pasif olanlara eşcinsel, aktif olanlara erkek deniyor ve aktif eşcinseller de erkek geçiniyor ama yanlış bir düşünce tabiki de bu. Homofobiyi besleyen şeylerden biri de işte bu; yani erkek geçinen eşcinselleirn kendilerini eşcinselden saymaması. Dolayısıyla eşcinsellerin, eşcinselliği pasifliğe de indirgemesi bu önyargıyı besleyen unsurlardan biri. Konuyu uzatmadan hemen neticeye bağlayayım...

Eşcinseller de heteroseksüel erkekler gibi orgazm oluyorlar. Yani penis eşcinsellerde de gerçek orgazm noktası. Anal ilişki, eşcinsel ilişkinin yardımcı bir unsuru. İnanın eşcinsellerin orgazm şekli heteroseksüel erkeklerinki gibi olmasa, eşcinsel ilişki diye bir şey olmazdı. Çünkü eşcinsel erkeklerin farklı bir biyolojileri yok... Eşcinseller iktidarsızdır veya anal bölgeden orgazm oluyor diye bir şey keisnlikle yok.

Kadın eşcinseller için de aynı şey geçerli. Heteroseksüel kadınlar nasıl orgazm yaşıyorlarsa, lezbiyen-kadın eşcinseller de aynı şekilde bir cinsel hayat sürüyorlar.

Transseksüellerin cinsel yaşamları da ne kadar geçiş ameliyatı olsalar da, ameliyattan sonraki cinsel organlarının hiçbir orgazmsal fonksiyonu yok. Ameliyatla sadece psikolojik olarak bedensel memnuniyetsizliklerini gidermiş oluyorlar. Yapay bir vajina ve yapay bir penisden orgazm olan transseksüel mi var Tanrı aşkına?

Sonra da Halil'i, LGBTİ alemine bile yardımcı olacak olan gerçekçi düşünceleirnden dolayı transfobik ilan ediyorlar. Kandırınız bakalım kendinizi! Sonra da hiç bir işe yaramadı diye sızlanmayın, bunalımlara girmeyin. Çünkü bir süre sonra heteroseksüelim diye geçinen gizli eşcinseller kendileriyle barışıp doğuştan biyolojik olarak erkeklerle, heteroseküel kadınım diyen gizli lezbiyenler de doğuştan biyolojik kadınlarla beraber oluyorlar. Yani transseksüellerin, heteroseksüellerin duygusal veya cinsel dünyalarında yerleri yok.

Yani kısaca heteroseksizme ve homofobiye rağmen kişiler doğalarıyla barışık oldukları sürece çok sağlıklı cinsel ve duygusal bir yaşam arzediyorlar... Evet duygusal dünyamızın da hiçbir eksiği yok eşcinseller olarak. Denemesi bedava..! Çok derinden sevdiğimizi göreceksiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder