3 Ekim 2016 Pazartesi

Erkekler neden ters ilişkiye girer..?

Erkekler neden ters ilişkiye girer..? Bu bir anlamda eşcinsellik değil midir? Çünkü erkekler arası cinsel ilişki türüdür bu. Kadınlarla ters ilişkiye giren erkeklerin erkeklerle de ilişkiye girme oranı nedir, hatta ters ilişkiyi tercih edip de erkeklerle ilişkiye girmeyen erkek var mıdır? Eşcinsel karşıtlığının tek sebebi anal ilişki değil midir? Öyleyken eşcinsel olmayan erkekler neden ters ilişki tercih ederler?

Din de ters ilişkiyi yasaklar, hatta karı koca arasında bile. Bu da eşcinsel karşıtlığının asıl sebebinin ters ilişki olduğunu göstermez mi? Zaten eşcinseller ilişki yaşamasalar, toplumda bu kadar dışlanmazlar ama eşcinseller eşcinsel ilişki yaşamasalar, zaten ben eşcinselim bile demezler. Cinselliği olmayan eşcinselliği, eşcinsel ne yapsın? Eşcinsellik kelimeden ibaret değildir ki; insanın cinsel anlamda varoluş sebebidir. Eşcinsellerin başka birleşme noktaları olsaydı, oralarıyla birleşirlerdi. Gerçi işin sevişme boyutu da var ama orgazm noktası için illa ki o anlamda da bir birleşme yaşanıyor.

Eşcinselliği anal ilişkiye indirgemek hiç de doğru değil ama eşcinselliğiyle yüzleşemeyenler, sanırım bastırdıkları taraflarını karşı cinsle de olsa ters ilişki yoluyla tatmin ediyorlar. Toplumlarda bile eşcinsellik ters ilişkiyle örtüştürülüyor, filmlere bile o şekilde konu oluyor. "Crazy" filminde, oğlunun eşcinselliğini kabul etmeyen babaya, anne, "Yıllardır sen de benimle ters ilşikiye girmiyor musun?" diyor...

Lezbiyenliğin çok rahatsız edici bulunmamasının sebebi de, heteroseksist bir dünyada kadın eşcinselliğinin erkekliği tehdit etmemesi ve de geçmişten günümüze kadınların birarada bulunmalarının kanıksanmasıyla alakalı sanırım. Sanırım kadın eşcinselliği de ters ilişkiyle alakalandırılmıyor...

Mahkeme rıza dışı ilişkiye ceza vermiş ama kadın rıza dışı vajinal ilişkiyi mahkemeye taşıyacak mıydı acaba? Kadınlarda da ters ilişkiye karşı homofobik olmasa da heterocinsiyetçi bir tutum mu söz konusu acaba?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder