24 Haziran 2016 Cuma

Eşcinselliği kötülemeyin ki rahatsız olmayasınız!

Haber şöyle Yeni Akit ve Sabah gazetesinde çıkan..
"FETÖ'den Peygamberimize hakaret!
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kanalı Samanyolu TV'de Peygamberimizi gökten indirip kamyonete bindiren örgüt bir rezalete daha imza attı. FETÖ'nün Hollanda'da çıkardığı Zaman Vandaag gazetesinde eşcinselliği meşru göstermek için İslam dininin kutsalları alet edilmeye çalışıldı. FETÖ her geçen gün çirkinleşerek İslam'a, Peygambere ve dini değerlere hakaret etmeye, kendi kötü emellerine ulaşmak için bu degerleri kendine oyuncak haline getirmeye devam ediyor. FETÖ'nün Hollanda'da çıkardığı Zaman Vandaag gazetesinde çıkan bir yazıda "Hz. Muhammed bugün hayatta olsaydı, eşcinsel evliliğe karşı çıkmazdı" şeklinde skandal bir iddiada bulunuldu."

Eşcinsellik hakeret ise, biz eşcinseller neyiz o zaman?
Kutsala hakaret, kutsala hakaret... Herkesin varlığı kendisi için en değerlidir... Eşcinseller de kendisi için çok değerlidir.
Heteroseksüelliği iltifat sayıp da eşcinselliği hakaret saymak hangi akıl ve mantıkla açıklanabilir?
Biz doğmuş muyuz, doğmuşuz; BAKINIZ BİN DEFA SÖYLEDİM, BİR KEZ DAHA SÖYLÜYORUM; HOMOFOBİK BİR DÜNYADA HİÇ KİMSE DURDUK YERDE CİNSEL YÖNELİMİNİ DEĞİŞİTİREREK EŞCİNSEL OLMAZ... EŞCİNSELLİK TERCİH EDİLEN BİR ŞEY OLSA KİMSE ŞİDDETE MARUZ KALMAK, AYRIMCILIĞA MARUZ KALMAK, NEFRET CİNAYETİNE KURBAN GİTMEK İÇİN EŞCİNSELLİĞİ TERCİH ETMEZ. BUNU ANLAYAMAYACAK KADAR KIT MI AKLINIZ?!
Neden her seferinde eşcinselliği karalamak için din gibi tabulara sığınıyorsunuz; niye gerçekçi olmuyorsunuz, niye bilimsel olmuyorsunuz, niye akılcı ve fikirsel olmuyorsunuz; Çünkü eşcinsel karşıtlığının mantıklı hiçbir dayanağı yok da ondan.
Eşcinsellik lanetlikse, kime ne benim lanetli oluşumdan. Uzak durun o zaman. Bizi bu dünyaya leylekler getirmedi; insan neslinin bir parçasıyız. Bırakın herkes kendi lanetinin cezasını, öte dünyada kendi çeksin.
Eşcinsellik hastalıksa tedavisi niye yok..? HASTALIK BEDENSEL VE ZİHİNSEL ANAMOLİ HALİDİR. BİR EŞCİNSEL CİNSEL YÖNELİMİNİ SÖYLEMEDİĞİ SÜRECE ONA HASTA DEMİYORSUNUZ AMA...
Hastalık nedir biliyor musunuz; İnsanın gerçeklerle yüzleşememesi, gerçeklerle barışamaması, dolayısıyla farklılıklardan gereksiz korkması ve onlardan nefret etmesidir.
Eşcinsellik sevmektir. Bir insan cinsel ilişki yaşasa da yaşamasa da cinsel yönelimi ne ise odur. Eşcinsellik bedensel bir şey değildir; bedensel tarafı, kişinin kafasındaki yönelimine bedeninde vücut buldurması, aşkını-sevgisini beden yoluyla gerçekleştirmesidir. Gerçekten bunu anlayamıyor musunuz; biliyorum anlayamıyorsunuz, anlayamazsınız da!
Ben bu kadar nefreti cehalete bağlıyorum. Yoksa aklı ve mantığı olan bir insan bu kadar lüzumsuz nefretin kendisine psikolojik olarak zarar verdiğini görür ve vazgeçer. Nefretle beslenmenin cehalet dışında bir açıklamasını bulamıyorum.
Eşcinselliği meşru göstermek için dinin alet edildiği falan yok. Eşcinsellik zaten meşru. Sadece cahil kafalar almıyor bunu. Ben eşcinselim ve meşruyum; var mı bunun başka açıklaması. Sen istediğin kadar yırtın; eşcinsellik var ve gerçek ve de MEŞRU!
Asıl cahiller nefretlerine dini alet ediyor. Homofobinin yani bir insana nefretin dinde yeri olabilir mi?
E varsa da ben o dini kabul etmem; ÇÜNKÜ İÇİNDE SEVGİ BARINDIRMAYAN HİÇBİR ŞEYİ KABUL ETMEM.
Siz nereden biliyorsunuz günümüzde olsa Peygamberin eşcinselliği veya eşcinsel evliliği kabul etmeyeceğini?
BAKINIZ KUTSALA HAKARET EDİLİYOR FALAN DERKEN AĞZINIZDAN ÇIKANLARI KULAĞINIZ DUYSUN... EŞCİNSELLİK BİR HAKARET DEĞİLDİR; EŞCİNSELLİĞİ HAKARET GİBİ GÖSTEREREK DE EŞCİNSELLERE HAKARET ETMEYE HAKKINZI YOK. BU BİR NEFRET SUÇUDUR. NİYE BU KADAR NEFRET YÜKLÜSÜNÜZ DİYE SORACAĞIM VE CEHALETE BAĞLAYACAĞIM GENE AMA. ÇÜNKÜ BAŞKA BİR AÇIKLAMASI YOK.
BEN EŞCİNSEL MİYİM; EŞCİNSELİM. SUSACAKSIN O ZAMAN NEFRET KUSMAK YERİNE. KENDİ İŞİNE BAKACAKSIN.
Ne güzel yaa... Bunlar eşcinselliği kötüleyecekler kötüleyecekler, sonra da eşcinsellikle ilgili her türlü ifadeyi kutsallarına saldırı olarak algılayacaklar. O zaman ya kötülemeyin eşcinselliği ya da sesinizi çıkarmayın.
Eşcinsellikle ilgili şeylerden rahatsız olmanızın sebebinin, sizin eşcinselliği kötülemeniz olduğunu bile anlayamıyorsunuz değil mi?
Eşcinselliğe dokunmazsanız, bu tür polemikler olulmaz bile.
Eşcinsellik bilimsel bir gerçek; gözle görülür, elle tutulur! İnkar ederek kötü bir ortam oluşturmaktan başka hiçbir şey geçmeyecek elinize.
Geçti mi, geçiyor mu..?
Homofobiden kim kazanmış..?
Eşcinsellik hala eşcinsellik..!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder