1 Temmuz 2015 Çarşamba

Yasaklanması gereken eşcinsellik mi, homofobi mi?



Homofobikler, kampanya sitesi Change.Org'da eşcinselliğin yasaklanması için  imza kampanyası başlatmışlar...

(https://www.change.org/p/e%C5%9Fcinsellik-ve-zina-yasaklansin)

Diyorlar ki...


"EŞCİNSELLİK VE ZİNA YASAKLANSIN!

TOPLUMUMUZUN BU VAHİM GİDİŞATINA DERHAL DEVLET DESTEĞİ İLE SON VERİLMESİ GEREKİYOR.

Asırlar boyu ahlaklı ve vicdanlı oluşu ile diğer toplumlardan ayrılan Türk toplumu her daim Avrupa ülkelerinin hedefinde!

Türk halkı marjinal işgal altında!

Genç nesli kaybeden Avrupa, doğurganlığı kazanamayacağını anlayınca Türk halkını kısırlaştırmaya başladı!

Özgürlük adı altında ayaklanan ahlak yoksunu eşcinseller, genç nesil için büyük tehlike!

Ellerine geçirdikleri ilk fırsatta İslama hakaret eden bu örgütün amaçladığı hedef oldukça TEHLİKELİ!

Tek derdi hastalıklı  hormonlarını tedavi ettirmek yerine ulu orta zina yapmak olan bu azgın Lut kavmini durdurmak için LÜTFEN İMZA VERİN!"

Neyin yasak olacağına kim karar veriyor, neyin doğru neyin yanlış olacağına kim karar veriyor..? Sadece insanın kendi bakış açısının, hem de uhreviyata dayalı dayanaksız bakış açısının doğru olması kadar mantıskız bir şey olabilir mi? Bu hegemonik düşünce çok cahilce, çok zavallıca..! Çünkü doğru olan bir düşünce, dayatmasız kabul görür zaten. Zorla insanın yapısı ne kadar değişebilir, kime ne yararı olur ayrıca? Heteroseksist dünyada, sahte olan geçerli demek ki... Özgürlük, huzur ve barış heteroseksizme uymuyor sanırım. Kin ve nefretin bir göstergesi değil mi ötekileştirme ve karşındakini anlamaya çalışmama? Nerede bahsedilen dinin sevgisi ve insancıllığı? Din nefrete alet edilen bir şey mi? Bir şey kişinin kendisine ters olsa bile, nefret etmek ve nefreti pompalamak zorunda mı? Bu tür kampanyaları ifade özgürlüğü kapsamında değerlediremeyiz. Bu resmen nefret suçu. Bu site nasıl böyle bir şeye izin verebiliyor ki? Önemli değil mi ifade özgürlüğüyle nefret suçunun birbirine karıştırılması? Nefret ifade özgürlüğü olabilir mi? Bu nefret yüzünden eşcinseller, transseksüeller ölüyor... Erkek egemen cinsiyetçi dünyanın çıkarına uymakta bir sakınca yok mu?

Cinsel yönelim vahim gidişat ise, bizi vahamete götüren eşcinsellik mi, heteroseksistlik midir acaba? Dünyaya heteroseksizm hakim olduğuna göre...
Ne kadar sığ bir düşünce, içinde yaşadığımız kültürün Avrupa'nın hedefinde olduğunu iddia etmek...
Marjinallik doğal olan değil, yapay olandır; eşcinsellik doğal, heteroseksizm yapaydır; çünkü doğada cinsel yönelim hegemonyası yoktur; her canlının içinden geldiği gibi yapısına uygun yaşama hakkı vardır; ben eşcinsel iken niye heteroseksüel ilişki yaşayayım ki; ben heteroseksüelleri memnun edemem ki bu konuda.
Avrupa'nın amacı Türkleri kısırlaştırmakmış doğurganlığını kaybedince; Avrupa ülkelerinin nüfuslarının az olması, doğurganlığını kaybetmek mi, toplumların gelişmişliği için nüfusun kontrol altına alınması mı? Tabi eğtitimsiz bir toplum kimin umrunda; karın topluğuna sömürgeci sisteme hizmet etsinler.
Özgürlük, insanın kimseye zarar vermeden yapısına uygun yaşamasıdır; eşcinselliğin kime ne zararı olmuştur ki? Dahası homofobinin hem eşcinsellere, hem de heteroseksüellere zararı olmuştır; nefret nefrettir, nefretin iyisi olmaz. Eğer insan neslinin tükenmesinden korkuyorsanız, binlerce yıldır eşcinsellik yüzünden insan neslinin sonu gelmemiş de teknolojik çağda mı gelecek?
Hiçbir eşcinsel İslam'a hakeret etmiyor, aksine İslam eşcinselliğin aleyhinde kullanılıyor... Cinsel yönelimin dinle ne alakası olabilir ki... Cinsellik kötüyse, heteroseksüellik de kötü olmalıdır. Kimse tek doğru cinsel yönelim heteroseksüellik diye kalıbına uydurmasın. Hem doğruysa doğru, bunda  eşcinsellere ne... Özenilecek bir şey olarak görüyorsan eşcinselliği, özenme. Zorla kim kime ne yaptırabilir ki? Heteroseksüelliğe güvenemiyorsunuz sanırım ki, eşcinselliğe özenilmesinden korkuyorsunuz. Heteroseksist bir dünyada kim eşcinselliğe özenir ki eşcinsel olmasa. Ancak bastırılmış eşcinseller kendi cinsel yönelimlerini keşfedebilirler. Ben eşcinsel olarak heteroseksüelliğe özenmiyorsam, heteroseksüelliğin gerçekliğinden şüphe ederim heteroseksüellerin özenmesinden dolayı..
Eşcinselik hormanal bir durum değildir. Cinsel yönelimle cinsiyet kimliği karıştırılıyor. Erkekliği ve kadınlığı belirleyebilir hormonlar; benim kime ilgi duyacağımı değil. Ben bir erkeğim ama duygularım kendi cinsime yönelik. Sanırım/yani transseksüellikle eşcinselliği karıştırıyorlar. Transseksüeller de zaten heteroseksizmin istediği şekilde bedenlerini heteroseksüel yapmaya çalışıyorlar işte. Sıkıntı yok yani. Eşcinsellerin hormonları bedenlerine uygun çalışmaya devam ediyor anlayacağınız. Tedavi edilmesi gereken bir tarafları yok. Ama homofobiklerin acilen tedaviye ihtiyaçları var nefretlerinden kurtulmaları için.

O yüzden homofobiye dur demek için imza kampanyası...
Homofobi yasaklansın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder