22 Ağustos 2014 Cuma

İtiraf et, sen de bir eşcinselsin!


"Bana eşcinsel ilişki teklif ettiği için öldürdüm" diyen bir erkek, öldürdüğü kişiyle eşcinsel ilişkiye girmek için yanına gitmiştir ve de ilişkiye girmiştir zaten. Bu kişiler gizli eşcinseldir, gizli eşcinsel oldukları için beraber oldukları kişileri öldürürler. Çünkü boşalmadan sonra içselleşmiş homofobilerinden dolayı eşcinselliğe karşı nefretleri depreşir ve kendilerini öldüremeyecekleri için, karşılarındaki eşcinselleri öldürerek, eşcinsellikten kurtulacaklarını zannederler. Nefret olmasa defalarca bıçak darbesi olmaz. Bir insanın ölmesi için kaç bıçak darbesi gerekir? Onlarca değildir sanırım. Bu durum, kişinin içindeki nefreti, yani kendi eşcinselliğine olan nefreti ve nefretinin sonucudur. Yoksa nefret cinayeti işleyenler, içselleşmiş homofobisi olan gizli eşcinsel olmasalar, bir erkeğin ilişki teklif etme noktasında ne işi olur, yatağında ne işi olur, hadi oldu diyelim niye öldürür? Kimseye zararı olmayan eşcinsellikle ilgili olarak katil kişinin kendi problemi var ki homofobik.

Nefret cinayeti işleyenler eşcinseldir. Bu 2+2= 4 formülü kadar nettir. Çünkü bir eşcinsel olarak ilişki yaşadığım kişilerin nefret saldırısına çok defa maruz kaldım. Bakınız, şunu da biliniz. Hiçbir eşcinsel, istisnalar kaideyi bozmaz, bir erkeğe öyle kolay kolay ilişki teklif etmez, edemez; heteroseksist ve homofobik bir toplumda tepkileri ve tepkilerin ne ile sonuçlanacağını az-çok tahmin ettiği için. Hep eşcinsel olmadığını, erkek olduğunu iddia edenler ilişki teklifinde bulunur veya eşcinsellere cinsel amaçlı yaklaşır. Yani "ilişki teklif etti, tahrik oldum, öldürdüm" iddiası, nefret cinayeti işleyen katillerin ağır cezadan paçalarını yırtmak için bahanelerinden başka bir şey değildir. Sen eşcinsel değilsen, ilişki teklif edene eşcinsel olmadığını söyle ve çek git. Bir eşcinsel seninle nasıl zorla ilişkiye girebilir ki? Girebilir mi sen istemeyince? Çekip gidemiyor musun? Niye? Kendini gerçekleştirme arzundan vazgeçemediğin için mi? Peki adının çıkmasından korktuğun için mi öldürüyorsun eşcinseli? Kimse duymadı ki bu teklifi? Sakın sen mi teklifte bulundun ilişki için?

Şimdi dışarıya karşı namusunu koruduğunu mu zannediyorsun bir eşcinseli "ilişki teklif etti" diye öldürerek? Bana göre bir insan öldürmekten daha namussuzca bir şey olamaz. Adın da çıktı şimdi. Tabi "ilişki teklif edeni öldürdüm" böbürlenmesiyle seni alkışlayacak bir kitle var. Zaten eşcinsel katilleri onlardan cesaret alamasalar, nefret cinayetlerini işleyebilirler mi? Toplumsal homofobi, nefret saldırısı olarak gizli eşcinsellerde gösteriyor kendini. Toplumda alkışlıyor, yasalar ve yargı da homofobiyi destekleyici ve pekiştirici nitelikte bir değerlendirme yapıyor. Sonra da suçlusu "eşcinsel ilişki teklif etti" iftirasına maruz kalan eşcinseller oluyor ve öldürüldükleriyle kalıyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder