2 Haziran 2014 Pazartesi

Toplu seks


Çok eşli bir eşcinsel olarak (bunun sebebi tabi ki de yapımla alakalı ama 'beni delice sevip bana sonsuz aşk vaad eden sevgili oldu da ben mi sevmedim, ben mi tek eşli olmadım' da diyebilirim) farklı talepleriyle karşılaşıyorum seks yaptığım kişilerin. En çok da toplu seksle. Bunun sebebinin sosyopsikolojik olarak uzmanlarca değerlendirilmesi gerekir ama ben bunun toplumsal olarak tecrübelerimle açıklamasını yapacağım. Tabi kişilerin fantezilerinin sebebi yapısal olabilir ama yapı dışında, içinde yaşanılan koşulların, baskıların da belirleyici olduğuna inanıyorum. Çünkü insan temel ihtiyaçları konusunda ne kadar açsa veya kısır kalmışsa, o kadar fırsatçılık yapmak istiyor. Çünkü her gün, her saat özgürce seks yapılamıyor ki geleneksel toplumlarda. Bir seks ortamı bulunca da o kısır kalmış seks hayatını bir kerede tamamlamak istiyor. Sevişecek bir ortam bulunca onu elinden geldiğince renklendirmek istiyor. Hele bir de çok özgür seks yaşamı olan biriyle karşılaşınca, taleplerini sınırsızca dile getiriyor. Nasıl olsa bunun çok tanıdığı vardır, fırsatını yakalamışken sınırsızca seks yaşayayım, diye düşünüyor. Çünkü heteroseksit bir toplumda özgür ve güvenli seks ortamı bulmak her zaman mümkün olmayabiliyor.

Ben inanıyorum ki, insanlar özgürce sekslerini yaşasa, belki de tek eşli olacak, sevdiğine bağımlı kalacak. Ben bu kaçamakların hep tatmin edilememişliğin getirdiği arayışlara bağlıyorum. İnsan ten ve fikir uyumunu tam anlamıyla yaşayacağı birini bulduktan sonra, elindeki güzelliği niye riske etsin ki. Belki bir şeyler tüketildikten sonra değişik arayışlara gidilecektir ama daha ilk günden insanlar fantezi peşinde, arayış içersindeyse, daha en baştan bir şeyler yanlış demektir. Yani özgürce seçimler, özgürce tatminler yaşanamadığı içindir oburluğun sebebi. Evet toplu seks de oburluğun bir göstergesidir. Oburluk da açlıktan kaynaklanır yapıyla alakalı olsa da.

Tabi şöyle bir gerçek de var. Heteroseksist toplumlarda eşcinseller açılamadıkları için, toplu seks bahanesiyle de yeni kişiler tanımaya çalışıyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder