5 Mayıs 2014 Pazartesi

Pasif eşcinsele niye zorla enerji içeceği içirilir?

Ben de gençtim bir zamanlar. Bedenim fonksiyonlarını tam olarak yerine getirebildiği ve heteroseksist koşullanmadan kendimi soyutlayabildiğim için, ben de kendimi cinsel anlamda yapıma uygun gerçekleştirebilme gücüne sahiptim ve fırsatlardan istifade edebiliyordum bu konuda. Ne zaman yaş 40 dedi, yapımdaki metabolik yetersizlik kendini göstermeye başladı. İç varis sebebiyle kan dolaşımımda aksaklık baş gösterdi ve ereksiyon olabilmem için sağlıklı bir kan pompalanması olmadığı gibi, penis kapakçıklarım da kan tutabilme görevini yerine getiremiyordu.

Ben adı çıkmış bir eşcinselim. Beni tanıyan herkes eşcinselliğimi bilir. Anlatmama da gerek yoktur; anlayabilirler yumuşaklığımdan dolayı. Önce kibarlığıma verseler de, sonra heteroseksüelliğin gerekliliklerini yerine getirmediğim için eşcinsellik gerçeğimle yüzleşirler. Hal böyle olunca da ben heteroseksizme eşcinsellik olarak tehdit oluştursam da, bireysel olarak cinsel bir tehdit oluşturmam. Çünkü toplumdaki eşcinsellik algısı pasifliktir, kaba tabiriyle sadece anal ilişkiye girendir eşcinsel. Yani eşcinsellerin bedensel erkekliği yok olarak bilinir. Ama bilen erkekler de gerçekleri bilir, öğrenenler de unutmazlar ve bu durumu leyhlerinde çok güzel kullanırlar. Yani eşcinselliğini saklayan ve eşcinsel tatminlerini gizli gerçekleştiren eşcinseller için bulunmaz bir fırsattır açık eşcinseller. Gizli eşcinseller açık eşcinsellerle açık-açık buluşmazlar ama öğrenilirse de kendilerini savunabilecek, en azından yerin dibine batırmayacak bir dayanakları vardır; gizli eşcinseller aktiftir, açık eşcinseller pasif. Aktif olanın her halükarda arka bölgeyi koruduğu ve erkekliğini kurtarmış olduğu düşünülecektir. Halk arasında bile "yapmış-geçmiştir" diye düşünmüyorlar mı? Çünkü yapmak erkekliğin şanıdır, gücüdür, iktidarının kaçınılmaz sonucudur. O yüzden yaptıkları maruz görülebilir. Yeter ki cinsel anlamda erkekliklerine bir leke gelmesin.

Beni herkes eşcinsel bilir ya, eşcinsellik nasıl bilinirse eşcinselliğimi de öyle bilirler; pasif eşcinsel. Oysa aktif dönemimde bana gelenlerin yüzde çoğunluğu aktif görünüp pasif olan eşcinsellerdir. Eşcinselliklerinin ortaya çıkmasından korktukları için daha erkeksi görünen eşcinsellere gidememektedirler. Çünkü nasıl bir tepkiyle karşılaşacaklarını bilmedikleri gibi, erkek görünümlü eşcinseller ne kadar pasiflikleri de olsa birbirlerinden tırsarlar güven sorunu yüzünden. Hem bunlar birbirlerine nasıl horozlanırlar bir bilseniz... Erkektirler ya, bu erkekliği şekilsel olarak da korumak zorundadırlar.

Evet, açık eşcinsel olmanın şiddete maruz kalmak gibi olumsuz tarafları olsa da, kolay ulaşılabilirlik gibi güzel tarafları da vardır. Sen aramazsın cinsel ihtiyaçların için birilerini, aranıp bulunursun. Ama bazı şeyler için geç kalınabiliyor. Daha genç ve aktif dönemimdeyken, ya benim genç olmamdan dolayı bana güvenememelerinden, ya da o dönemki eşcinsellik anlayışının daha tabusal olmasından dolayı, gizli eşcinseller kendilerini kasarlardı ve aktiflikleriyle idare ederlerdi cinsel açıdan. Şimdi rahatladılar ama bu sefer de treni kaçırdılar. Yani benim cinsel gücüm azaldı. Cinsel gücü yerinden olan ve aktif olmak isteyen bir çok eşcinsel varken, enerji içecekleriyle, cinsel gücü arttırıcı kimyasallarla hareketlendirmeye çalışıyorlar beni. Karşılarındakine güvenmemekten çok, toplumun eşcinselliğe bakış açısı yüzünden eşcinsel olarak bilinen açık eşcinselleri tercih eder gizli eşcinseller. Çünkü yakalanırlarsa, "o bir eşcinsel" diyebilecekler ama eşcinsel olarak düşünülemeyecek bir erkekle yakalanırlarsa, o zaman toplumda erkeklikleri bitmiş demektir. Ameliyat olmamış transseksüeller de o yüzden çok tercih ediliyor ya bu erkek geçinen gizli eşcinseller tarafından. Ama bazı transseksüel arkadaşlarımız da bu durumu kadınlıklarına hakaret olarak algılayıp hala kendilerine gelen erkeklerin eşcinselliklerini kabul edemiyorlar ayrı mesele.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder