13 Şubat 2014 Perşembe

Tecavüz denilen olayların tek sebebi cinsel özgürlüğün olmamasıdır

Bakınız, dünyada seks özgürlüğü olsa tecavüz olayları olmaz. İnsan neden tecavüz eder? Kendini gerçekleştirmek için. Kendini özgürce gerçekleştirebilse niye kendini zora soksun ki. Ayağı mutlaka bir engele takılacaktır bu zorlamadan dolayı. Kimse kendini kandırmasın. Tecavüz sapıklık değildir, insanları kontrol altında tutmak için uydurulan ahlakçılığın engel olduğu bir kendini gerçekleştirememe halinin neticesidir. İnsan karnını doyurduktan sonra ne kadar yemek yiyebilirse, seks ihtiyacını yapısına uygun gerçekleştirdikten sonra, o kadar seks yapabilir. Yani insan özgürce seks eylemini gerçekleştirebilme imkanı olduktan sonra niye zahmete girsin ki?

Önce seksi, evlilik gibi bazı koşullara bağlıyorlar, bu koşulu da herkesin yerine getirme durumu söz konusu olmadığı için, koşulların dışına çıkılması kaçınılmaz oluyor. Heteroseksizm kendi çıkarına uygun bazı kurallar koyuyor, insanlar da uyamayınca zorlamalar meydana geliyor. İnsanın temel ihtiyaçlarından birini gerçekleştirmek için sadece heteroseksüel ilişkinin normal sayılması, ahlak gerekçesiyle sadece evlilik yoluyla cinsel ilişkinin meşru olması kadar saçma bir şey olabilir mi?

Şimdi ben bir eşcinsel olarak bu yaşıma kadar cinsel olarak kendimi tatmin etmemeli miydim? Eşcinseller karşı cinsle ne kendilerini, ne de karşılarındaki karşı cinsi tatmin edebilirler? Bu tür dayatmalar yüzünden insanlar evlilik dışı ilişki yaşayabiliyorlar. Kaçamakların kimlerle yapıldığını sanıyorsunuz? Yalan bir dünyada yaşıyoruz ve bilmezlikten, görmezlikten, duymazlıktan geliyoruz. Heteroseksüel evlilik yapanların hayatları boyunca eşcinsel ilişki yaşadığını mı sanıyorsunuz? Evlendikleri halde erkekler neden kendi cinsleriyle beraber olmaya devam ediyorlar? Kadın bulamadıkları için mi? Gerçi o eşcinsellere sorsan, onlar da eşcinselliklerini kabul etmezler ayrı mesele.

Konuyu bağlamak gerekirse, herkes doğasına uygun özgürce cinsel ihtiyaçlarını giderse, tecavüzler olmadığı gibi, enerjinin doğru akıtılmasından dolayı şiddet ve cinayetler de olmayacaktır. Kimse bahaneler yaratmasın bu tecavüzlere. Tecavüzlerin sorumlusu erkek egemen toplumun ahlakçılığıdır. Nereden mi biliyorum? Kendimden. Hayatım boyunca cinsel anlamda ne ahlakçılığım oldu, ne de tabularım. Cinselliğimi gerçekleştirdiğim için bu konuda kafama takılan bir şey olmadığı için de hayatımı doğru yönlendirebildim başka alanlara ayıracak zamanım kaldığı için.

İnsanlar boş kaldıkça neden seks konuşurlar hiç düşündünüz mü? Yaşayamadıkları için. Yaşanılan bir şeyin niye lakırdısı yapılsın ki? İnsan ihtiyacı olunca ihtiyacını karşılamak varken niye çenesini yorsun ki?

Tecavüz edenleri yola gelmesi için hapisle falan cezalandırıyorlar. Cezalandırılmasın demiyorum, çözüm değil demek istiyorum. Adam hapisten çıkınca cinsel dürtüleri terbiye mi edilmiş olacak? Daha aç hale gelecek ve ihtiyacını karşılayamadığı sürece eylemine devam edecek. Tek çözüm cinsel özgürlüktür. Başka çözüm olduğunu iddia eden varsa, kendini kandırıyordur.

Seks özgürlüğünün olmamasından dolayı zarar gören kim oluyor; Erkekler dışında kalanlar. Çünkü erkeklik bir şekilde korunuyor, heteroseksist bir dünyada yaşadığımız için de bundan doğal bir şey olamaz. Buna istinaden seks özgürlüğünü kısıtlamanın şöyle bir çelişkisi de oluyor; 18 yaşından küçük kadın cinsiyle beraberlik heteroseksizmin kalıbına uydurulduğu sürece normal karşılanıyor ama onun dışında gerçekleştirilirse, tecavüz vesaire şekilde değerlendiriliyor. Mesela, herkes üzerine alınmasın, bir erkek küçük yaşta bir kadınla dini veya resmi evlenirse toplum tarafından görmezlikten gelinebiliyor, dolayısıyla resmiyete de intikal etmediği için cezasız kalabilir yor ama aynı baba kızının cinsel eylemini normal karşılamıyor.

Bir şeyin de altını çizmek istiyorum. Cinsellik yaşının resmiyette 18 olmasını da normal bulmuyorum. Herkesin cinsellik yaşı farklı dönemlerde faaliyete geçebilir. Herkes 18 yaşında cinsellik yaşayacak diye bir durum çok saçma. Bu tamamen kadınları baskı altına almak için icat edilmiş bir şeydir; 18 yaşına kadar cinselliğini tutsun, 18 yaşında da başı kocaya bağlansın. Öyle de oluyor zaten. Onun dışındaki kadınlara da normal gözle bakılmıyor. Yalan mı?

18 yaşından küçük bir erkeğin anal ilişkiye girmesiyse tamamen anormal karşılanıyor. Her yaşın kendi ölçütleri içersinde bir cinsellik seviyesi vardır ve ergenlik yaşından sonra da kaçınılmaz olarak gerçekleştirilme ihtiyacı doğar. 18 yaşına kadar insanların 5-6 sene beklemeye, kendini ertelemeye ne mecburiyeti var? Ha bu arada masturbasyon da ayıp ve günah olarak dikte ediliyor. Onu yapma, bunu yaşama; Ne yapalım peki? Kumanda hep heteroseksizmin elinde olsun değil mi?

Ne tuhaftır ki ben ve benim gibiler sapık olarak görülüyor ama sapıklığa dair zerre kadar bile bir hareketimiz olmuyor. Çünkü kendimizi gerçekleştirdiğimiz için buna ihtiyaç kalmıyor. Belki özgür bir cinsel hayatımız olduğu için hazmedilemiyoruz.

Cinsel özgürlük heteroseksizmin neden mi işine gelmez? İnsanlar cinsellik için evleniyorlar. Cinsel özgürlük olunca heterosesksizmi ayakta tutan aile unsuru yerle bir olacak da ondan.

Evet, insanca yaşamak için cinsel özgürlük, cinsel özgürlük için de cinsel devrim şart. Zaten insanlar bu devrimin gerçekleşmesi için hazırda bekliyor. Çünkü heteroseksizmin uydurduğu cinsel perhiz lüzumsuz ve de zararlı.

Unutmadan... Düşüncelerim yanlışmış gibi eleştiriler alıyorum bazen. Küçük farklılıklar olsa da sonuçta hepimiz aynı metabolizmaya sahibiz ve anlattıklarım tecrübeyle sabit. Sadece benim tecrübem de değil, herkesin tecrübesi. Tek fark, benim gerçekleri dile getirmem. Yoksa benim yaşadıklarımı herkes yaşıyor. Şöyle bir inanış var. Herkes, her şeyi yaşasın ama heteroseksizmin dengesini bozmamak için dile getirmesin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder