5 Şubat 2014 Çarşamba

Homofobikler % 99 eşcinseldir

Neden mi? Çünkü eşcinsel karşıtlığının mantıklı bir açıklaması yoktur.

İnsan soyunun kuruyacağından mı korkuyorsunuz? Eşcinsellik dün çıkmış veya dün az olup, bugün çok olan bir şey değil ki. Doğanın yapısında oransal olarak ne kadar eşcinsellik varsa, canlı tarihinden beri o kadar eşcinsellik vardır, o kadar eşcinsellik olacaktır. Eşcisnellik ne azaltılabilir, ne de çoğaltılabilir. Kültürlerin yapısına göre, yani baskıcı veya özgürlükçü oluşuna göre eşcinseller görünür veya görünmez olurlar. Bu da eşcinselliğin oranını belirlemez.

Ahlaksızlık diyorsanız, ahlak kimsenin tekelinde değildir. Senin yapın ahlaklı olacak, benimkisi ahlaksız! Çocuk mu kandırıyorsunuz siz?

Özenilecek bir şey diyorsanız, heteroseksist ve eşcinsel düşmanı bir dünyada, insanlar ayrımcılığa maruz kalmak için mi eşcinselliğe özenecek, cinayete kurban gitmek için mi? Özenilince cinsel yönelim öyle kolaycacık değiştirilebiliyorsa, buyrun siz de eşcinsel olun, sonra heteroseküselliğinize geri dönersiniz. Nasıl olsa insanın kendi elinde sizin dediğinize göre cinsel yönelimi belirlemek. Ben heteroseksüel olamıyorum, üstelik heteroseksüellik bu kadar yüceltilirken. Acaba herkes eşcinsel de, eşcinselliğinin kontrolden çıkmasından mı korkuyor? İnsanların akıllarının köşesinde uyuyan bir eşcinsellik mi var acaba? Ben mesela ıssız bir adaya düşsem ve tek erkek ben olsam gene de kadınlarla beraber olamam, yani heteroseksüel ilişki yaşayamam. Çünkü beynimde kadınlara, karşı cinse karşı bir eğilim yok. Eğer cinsel yönelim duygularla alakalıysa kendi cinsime aşık oluyorum, bedenle alakalıysa kendi cinsimle beraber olmak istiyorum. Bu içimden gelen bir şey. Ne kimseye özendim, ne de kimse beni zorladı eşcinselliğe. Özenmekle, zorlamakla nereye kadar eşcinsel olunabilir?

Dahası eşcinseller heteroseksüelliğe özendirilmeye çalışılıyor ama kimse başarılı olamıyor. Bu durumda bana göre de heteroseksüellerin, heteroseksüelliği tek doğru cinsel yönelim gibi  herkese dayatması bir ahlaksızlık, insanlık dışı bir davranıştır. Herkes heteroseküselliğini evinin içinde yaşasın. Televizyonlara, gazetelere, sokağa taşımasınlar heteroseksüel beraberlikleri. Çünkü bu dünya sadece heteroseksüellerin değil ve heteroseksüeller kadar eşcinsellerin de konuşma, düşüncelerimi ifade etme, rahatsızlıklarını dile getirme hakkı var. Evet bir eşcinsel olarak heteroseksüel yaşamlar benim de göz zevkimi bozuyor!! Sokmayın gözümün içine içine. Heteroseksizmin egemenlik kurması, heteroseksüellere dünyada  istedikleri şekilde at oynatma hakkını vermez ki. Rahatsız oluyorum heteroseksüel görüntülerden!! Heteroseksüeller biraz kendilerine benzemeyen farklılıklara karşı iradeli olsunlar, tutsunlar kendilerini! İronim yanlış anlaşılmıyordur umarım.

Bogata'da bir meclis üyesi Shakira ile Rihanna'nın klip görüntülerinden gençleri eşcinselliğe teşvik edecek diye rahatsız olmuş da. Bu dünyada eşcinsellerle heteroseksüeller birarada yaşıyorlar. Eşcinseller heteroseksüellere bir şey mi yapıyor, yoksa siz kendi kendinize rahatsız mı oluyorsunuz? İkincisi tabiki de. Gidin tedavi olun. Bu kadar saçmalayarak komik olmayın diyeceğim ama homofobiklerin gerçekten ben ne yaptıklarının bilincinde olmadıklarına inanıyorum artık. Çünkü aklı başında olan bir insan, kimseye zararı olmayan bir cinsel yönelimden niye rahatsız olsun ki? Birileri eşcinselliğe kötü diyor, birileri, bazıları da onlara inanıyor işte. Başka açıklaması var mı bundan başka?

Ne heteroseksüeller gördüm eşcinselliğe karşı çıkıp da lezbiyen fantezisi yapan.
Ne eşcinseller gördüm gündüzleri eşcinsel düşmanı olup da geceleri eşcinselin alası olan.
Ne eşcinseller gördüm, eşcinsel ilişki yaşayıp da hala kendini erkek olarak savunan. Kendi cinsiyle yatmak sadece fanteziymiş.
Ama ne heteroseksüeller de gördüm eşcinsel dostu ama eşcinsel olmayan! Çünkü yarası yok ki gocunsun.
Ne eşcinseller gördüm heteroseksüel ilişkiden rahatsız olmayan. Çünkü onun da gocunacak yarası yok.
Demek ki eşcinsellerden rahatsız olanın var bir problemi.

2 yorum:

  1. "Çoğunluk ne ise "normal" olan o dur" algısı bu! Ve bu çoğunluk sadece kendi cinsel yönelimini değil herşeyini ama herşeyini azınlığa dayatmakta ve kendi normali dışında kalana hiç bir şekilde var olma hakkı tanımamakta. Bunun ceremesinide hep birlikte çekmekteyiz. Rikayar bir toplumun feriştahı olarak. Kıssadan hisse; haklısınız hem de çok.

    Mrs.Jackson

    YanıtlaSil