6 Mart 2013 Çarşamba

Eşcinsellerin katli vacipmiş!

Homofobiklerin cahilliğine acıyorum inanın. Gerçekten gerçekleri göremeyecek kadar zavallılar ki, nefretin gerçek anlamdaki insanlığa dair olmadığını bile bilmiyorlar.

Birisi, İngiltere eşcinsel evliliği onayladı diye, bu güne kadar heteroseksizme dair öğrendiği bütün kötü senaryoları kapasitesi ölçüsünde ifade etmeye çalışmış.

Her zaman ve bütün homofobiklerin bülbül gibi ezbere billdiği "Lut Kavmi" mitiyle başlamış nefretini kusmaya.

Artık İngiltere'den hayır gelmezmiş ve cehennemin dibini boylarmış.

Ve bütün dünya sadece onun inandığı dine hasretmiş.

Nefretinin sebebi, sapıklığın vebalinin üstünde kalmaması içinmiş.

Bu sapıklıklar, yani eşcinseller yüzünden AIDS gibi şifasız hastalıklar kapımızı çalmaya başlamış. Tam anlamıyla AIDS'in tedavisi mümkün olunca, hangi hastalığın sebebinin eşcinsellik olduğunu söyleyecekler acaba?

Eşcinsellik yüzünden aile diye bir şey kalmıyormuş. Oysa eşcinsellik canlı tarihinden beri var. Eğer eşcinsellik aile kurulmasına engel olsaydı, aile diye bir şey hiçbir zaman olmazdı. Tabi eşcinselliği daha dün çıktı zannediyorlar.

Çağımızın en büyük günahı eşcinsellikmiş. Günahsa benim günahım, kime ne?

Eğer eşcinsellik engellenmezse, hayvanlarla evliliğin serbest olup kanunlaşmasını isteyenler çıkabilirmiş. Sahi siz homofobikler eşcinselliğe mi karşısınız, eşcinsellerin evlenmesine mi? Eşcinseller evlilik olmasa da, gizli saklı olsa da zaten kaçınılmaz olarak eşcinselliklerini gerçekleştiriyorlar. Yoksa sizin derdiniz eşcinselliğin manevi değerlere ters olması değil de, maddi çıkarlarınıza ters düşmesi mi? Çünkü eşcinsellerin evliliği demek, hukuki olarak haklarını elde etmek demektir. Yoksa eşcinseller aşklarını, sekslerini imzasız ve kanunsuz da gerçekleştirebiliyorlar.

Eşcinselleri kasdederek sapıkların ülkemize gelmesinin engellenmesi için herkesi tedbire çağırıyor.

Yine eşcinselleri kasdederek "Allah'ın nezdinde böylelerin katli bile vaciptir" diyor. Yani eşcinsellerin resmen öldürülmesini isteyerek eşcinselleri hedef gösteriyor. Bu bir suç değil mi? Neden kimse kılını kıprdatmıyor cinayete hedef gösterilen bu nefretler için? Cevabı ortada değil mi? Eşcinsellerin öldürülmeleri için. Yoksa eşcinsellik tanımlanır, tanınır ve diğer insanlarla eşit olarak hakları ve can güvenlikleri sağlanır. Bunu yapmayan kim? Devleeett!

Sapıklık olarak tanımladığı ecinsellik en bulaşıcı hastalıklardan bile daha bulaşıcıymış. Bu hastalığın tek çaresi de heteroseksüel evlilik yapıp aile kurmakmış. HASTALIK NEDİR BİLİYOR MUSUNUZ ACABA?

Tarihte eşcinsellerin olduğu bütün devletler çöktüğü gibi İngiltere de çökecekmiş. İngiltere eşcinsellere haklarını verdi diye beynini İngiltere'ye odaklamış ya, sanki eşcinslelik sadece İngiltere'de varmış gibi nefretini de İngiltere üzerinden kusuyor. Peki çökmeyen devletlerde eşcinsellİk yokmuymuş acaba? YOKSA EŞCİNSELLERİN GÖRÜNÜR OLMASINDAN MI RAHATSIZ OLMUŞ?

Komedi gibi adamın anlattıkları. Güya İngiltere parlemontosunu sapıklar basmış.

Müslüman olduğumuz için şükretmeliymişiz. Çünkü Müslümanlar eşcinsellik sapıklığına hiç düşmemiş. Yani eşcinsel olan Müslüman olamaz, Müslüman olan da eşcinsel olamaz demek istiyor. Aslında ne kadar doğru söylüyor. Çünkü ya kendine, doğana, kendi gerçeğine, eşcinselliğine inanıp dine inanmayacaksın, ya da dine inanıp kendinden vazgeçeceksin! Din heteroseksüellikle bağdaşıyor ama eşcinsellikle bağdaşmıyor!

Aslında kaale bile alınmayacak düşünceler. Akıl ve fikir konusunda olduğu gibi, dinin de cinsel yönelimle ne alakası var? Varsa niye heteroseksüelliğe toleranslı. Tabi heteroseksist bir toplumda, eşcinsellerin eşcinselliğinin yapısal olduğunu düşünemeyecek bir kapasitede beyefendiler. Sadece heteroseksistler doğal ve doğru olanlar, diğerleri sapık!

İnsan akıl ve mantıktan bu kadar yoksun olup da, gerçeklere sırtını bu kadar dönebilir mi?

Herkesin dini kendineyse, siz de kendi dininiz içinizde yaşayın. Niye insan haklarını ihlal etmek amacıyla dini araç ediyorsunuz ki? Çünkü gerçekler ancak dokunulmaz sayılan doğmalarla baltalanabilir. Kimse de o doğmalara laf edemez. Ederse o doğmalara inananlar tahrik olur, cezasını da keserler. Hep tahrik olan da heteroseksizm oluyor nedense.

Eşcinselleri hedef gösteren yazının linki:
http://www.ilkhabergazete.com/ingiltere-escinsellik-sapikligi-nedeniyle-helak-olacaktir-712yy.htm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder