10 Ocak 2013 Perşembe

Hasbelkader Dünya, Hasbelkader İşler!

Yalancı İşler, yalancı İşçilikler!

Ve nihayet Müzik satış şirketine siparişlerimi 12 günlük stresten sonra verdirtebildim. Daha öncekileri saymazsak, yaşattıkları son iki günlük yoğun stresten sonra toplam 12 günlük sorumsuzluklarına ve yalancılıklarına son verdiler. Hani dün verilmişti siparişlerim kargoya? Nasıl bir Müşteri Hizmetleri ve nasıl bir şirkettir D and R? Ben "yalan söylüyorsunuz" dedikten sonra ve yalanlarını ispat ettikten sonra ancak işlemleri yerine getirdiler. "Kargoya verdik" diyorlar ama ortada gönderi kodu yok. Bunlar herhalde ayrıntılara dikkat etmesem, "Biz kargoya verdik, kargoda bir gecikme olmuş" yalanını da sığınacaklar. O kadar paronayakça bir hal aldı ki yalancılıkları, acaba kargoyla işbirliği içindeler de, göstermelik bir tablo mu yansıtıyorlar internete diye artık kargo gönderi kodu ve kargo hareketlerinden bile şüphe eder hale geldim. Siparişlerim elime ulaşmadıktan sonra da inanmam söz konusu bile olamaz!

Öfke, sinir insanı bitiriyor ama bu ülkede sorumsuzluk, başkalarının senin adına yapması gereken işlerin bile takipçisi olmadığın sürece yapılmadığı bir noktada ne yazık ki. Hasbelkader bir dünya, hasbelkader işler. 7 liralık indirim için, ömrümden 7 yılımı çaldılar. Ben işlerin bu ülkede böyle yürüdüğünü biliyorum ama, böyle yürümemesi gerektiğini de biliyorum. Ne demek ya, yeni çıkmış bir albümün 12 günde tedarik edilememesi? Sorumluluk bilinci olsaydı, bu siparişler 10 milyon kere tedarik edilir, şimdiye kadar dünyayı 10 kere turlardı. Ticaret anlayışınızı, pardon anlayışsızlığınızı biliyoruz da, insanlığınız da mı öldü? Yazık demekten başka yapılabilecek hiçbir şey yok. Yurdum tablosunun benzer bir örneği işte. Ne diyebilirim ki? Son olarak sormak istiyorum "koskoca bir zincir!"e: Müşteriye verdiğiniz vaadlerin yerlerde süründüğü, müşteriyi hiçe saydığınız ticaret anlayışıyla siz arkasında durabildiğiniz bir iş mi yaptığınızı zannediyorsunuz? 30 Aralık 2012'de verilmiş bir sipariş hala daha kargonun çıkış noktasında. Bana ne zaman ulaşacağı da artık satıcıların sorumluluğunda mıdır acaba?! Ama bu iş bur'da bitmez. Benim moralim 7 liralık indirime tabi değil çünkü!

Aşağıda dün verildi dedikleri halde, halen İstanbul'da olan kargonun daha biraz önce, benim tepkilerimden sonra verildiğinin kanıtı;


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder