28 Ağustos 2012 Salı

Doktorun Yanında Resmen 20 Dakika Mastürbasyon Yaptım

"Sertleşme" problemimi çözmek için kan tahlili ve röntgen, ultrason gibi ölçüm testlerini yaptırmaya devam ettim bugün. Yarın sonuçların hepsiyle beraber bu testleri isteyen doktora gideceğim. Geçen yazımda belirttiğim gibi çok da umutlu değilim tedavi konusunda ama en azından sorunumun ne olduğunu öğrenir, gerçekleri kabul eder ve gereksiz beklenti için girmem, hayatımı ona göre şekillendiririm.

Ultrason ve doopler çekimi için beklerken kan tahlili sonuçlarımı aldım, maşallahı var. Bayağı kilo aldım (Kilo dediğim 75 kiloyum. 63'ten 75'e çıkınca tabii kilo almış sayılırım. Yalnız bu kiloyla yüzüme bir renk geldi, herkes çok yakıştığını söylüyor, ben de kilo veremedikçe bundan mutlu olmaya çalışıyorum.) ama kan yağlarım falan mükemmel seviyede. Hormon tahlillerim, idrar tahlillerim, her şey normal.

Doopler çekiminin ne olduğunu bilmiyordum. Sıram geldi ve içeri girdim. Doktor iç çamaşırım dahil pantolonumu dizime kadar indirip uzanmamı istedi. Penisimden iğne yapacağını söyledi. Bunu hiç beklemiyordum. Böyle bir şey yapıldığından haberim bile yoktu. Tabiki de korktum. Çok acıtmayabilir ama korkuyorum iğneden. Hayatta en çok sürüngen hayvan kardeşlerimizden, komplekslilerden, bir de iğneden korkarım. İğnenin amacını sordum. Deri altına ilaç verip 20-30 dakikalık ölçüm boyunca sertleşme seviyesini ve de cihazla sertleşme problemini öğrenmeye çalışacakmış. Acımayacağını söyledi. "Dayanabilirim ama hassasiyet gösterin" dedim. Gerçekten çok acımadı. İlaç verilirken sızladı ama dayanabilecek kadar sızladı. Sesim çıkmadı mı, çıktı ne yazık ki.

İlaç verildikten sonra eliyle göstererek "Şöyle şöyle" yap dedi ilacın dağılması için. Yaptığımı beğenmedi ki, biraz sertleşmeyi sağlayacak şekilde yapmamı istedi. Aslında mastürbasyon yapmamı istiyordu ama bunu söyleyemedi sanırım. Ben de "Ben istemedikten sonra penisim sertleşmez ki. Beyin gücümle sertleşmeye yardımcı olayım mı?" dedim. "Tamam" dedi. İlacı vermeden önce de uyarmıştı ilacın etkisi konusunda. Penisim sertleştikten sonra 1,5 saat boyunca inmezse ve de kızarıklık oluşursa, acil servise gitmeliymişim. Ben 20 dakika boyunca gerçekten şakır-şakır mastürbasyon yaptım. Doktor da 5 dakikada bir sertlik durumunu ölçtü. Yalnız ben sertleşmeye çalışırken doktor sırtını dönüyor, ölçüm zamanlarında bana bakıyordu. Ölçüm de ultrason gibi bir şey. Ben penisimin kafasını tutuyorum, doktor da cihazı penisimin üzerine tutarak sonuçların bilgisayara yansımasını sağlıyor.

Mastürbasyon yaparken "Ya kendini tutamayıp erken boşalanlardan biri olsaydım ve oracıkta fışkırtsaydım ne olurdu acaba?" diye düşündüm. Ben de çok rahatım galiba ki, bunları bile düşünecek fırsat bulabiliyorum. Gerçekten doktorun yanında sertleşmeye çalışırken çok rahattım ama bu rahatlık terbiyesizlik falan değil, benim sekse çok doğal bakışımdan kaynaklanan bir rahatlık.

Ölçüm bittikten sonra doktor ayağa kalkmamı istedi, "Bu kadar mı sertleşiyor?" diye sorarak genel görünümü not etti ve biraz da bilgi verdi durumum hakkında. Penisime kan dolduktan sonra kapakçıklar kapanmıyormuş ve kan geri gidiyormuş. Daha geniş açıklamayı testleri isteyen doktor verecekmiş.

Bu arada diğer ultrason için de sıra bekliyordum. Mesanemde idrarın sıkışması için su da içiyordum. Sıra geç gelince de idrar torbam patlama noktasına geldi. Tanrım ne kadar zormuş idrarını boşaltmamak. Sanki patlayacak gibi oluyorsun. Tuvalete gitsem bu sefer ölçüm yapılamayacak. Neyse sıram geldi ama doktora durumu izah ettim ve acelece yapıldı ultrason işlemleri. Ama cihazı mesaneme bastırırken resmen işeyecektim. İşlem bittikten sonra zor attım kendimi tuvalete.

Bakalım yarın ne olacak?

1 yorum: