17 Nisan 2023 Pazartesi

AKILSIZ HOMOFOBİKLER!

Dinciler tarafından bilinen bir hoca demiş ki...

Eğer Lut aleyhisselam eşcinsellik rezaletini telin etmeseydi o da helak olacaktı. Ulema münkere karşı çıkarak Allah’ın(cc) rahmetini celbeder, musibetin umumileşmesine mani olur. Ey alimler, arifler rezaletin tervic edilmesine karşı çıkınki RABBİMİN gazabı değil rahmeti gelsin!

Kendilerini yüksek göstermek için aynı doktor reçetesi gibi bir de arapça konuşmuyorlar mı..!

Ben Türkçeleştirilmiş halini yazıyorum....

Eğer Lut efendi eşcinsellik rezaletini lanetlemeseydi o da yok olacaktı. Sarıklı dinciler, kötülükten men ederek Tanrının bağışlayıcılığını çağırır, kötülüğün-EŞCİNSELLİĞİN yaygınlaşmasına engel olur. Ey din hocaları, algısı güçlü olanlar, rezaletin-EŞCİNSELLİĞİN kabul edilmesine karşı çıkın ki Tanrının öfkesi değil bağışlayıcılığı gelsin!

Burada kötülüğün eşcinsellik kasdedilmesi, belki homofobiklerin bir uydurması olabilir. Çünkü Tanrı varsa bile ne yarattığını kötüler, ne de yarattıkları arasında adaletsiz olur. Eğer olayı Tanrı'ya bağlayacaksak, yani her şeyi tanrı yaratıyorsa, eşcinselliği de Tanrı yaratmıştır. Milyonlarca eşcinsel yanılıyor olamaz ki eşcinsel olsun!

Eğer birazcık tarih okursanız, insan türünün bilimin gelişmediği en başlarda doğa olaylarını Tanrı'ya verdiğini, böylece inancın doğduğunu, zamanla dinlerin oluştuğunu ve bunun kültürün bir parçası olduğunu, zamanla toplumsal normlara dönüştüğünü, çok tanrılı dinlerden tek tanrılı dinlere geçtiğini falan görür.

Artık 21. yüzyılda iletişim, internet, bil-teknoloji çağındayız ve her şeyin makul ve mantıklı bilimsel gerçekçi bir açıklaması varken, kalkıp da yanardağ patlamasını veya depremi eşcinsellere Tanrı tarafından verilmiş bir ceza olarak düşünürseniz, bunun inandırıcılığı olmaz... Bilimsel bir dünyada Komik duruma düşersiniz, ciddiye alınmazsınız. 

Devir değişti artık. Her şeyin bilimsel bir açıklaması var. Bir şeylerden lüzumsuzca korkmaya ve bir şeyleri uydurmaya gerek yok. Kutsal olan insan hakları ve demokrasidir. Sen kalkıp günümüzde bir insanı cinsel yöneliminden-eşcinselliğinden dolayı nefrete hedef gösterirsen, bunu ne vicdan kabul eder, ne insanlık kabul eder, ne Tanrı kabul eder, ne de hak hukuk düzeni kabul eder... 

Ama sen cahilsen, bilmediğin şeylerden nefret eder, buna da tabulaştırılmış din gibi kavramlar üzerinden kılıflar uydurmaya devam edersin. Seni de cahillerden başka kimse tınlamaz bile. Şimdi ben, sen günah diyorsun diye ben eşcinselliğimi yaşamayacak mıyım? Tınnnn! Ayol kime ne benim önümden arkamdan ve bunlardan nasıl tasarruf ettiğimden! Bi' defolup gidin artık hayatımızdan akılsızlar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder