18 Mart 2019 Pazartesi

Seks işçiliği yapan eşcinsel ve travestilere en ağır ceza verilmeli!

Fahişelik bir seçimdir, zorunluluk değil!



Haftalık buluşmalarımızı az sayıda katılımla da olsa gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu haftaki konumuz, eşcinsellerin ve travesti kılığındakilerin, kendileriyle beraber olanları nasıl maddi olarak dolandırdıkları, "bana şu kadar para vermezsen eşcinsel olduğunu herkese açıklarım, ailene ve çevrene söylerim" tehdidiyle nasıl şantaj yaptıklarıydı...

Diyebilirsiniz ki bu insanlar-şantaja maruz kalanlar da bu kadar salak olmazın. Salak değiller; içinde yaşanılan toplumdan dolayı eşcinselliklerini yaşayamayan gizli eşcinseller; kurnaz eşcinsellerin, travesti kılıklıların tuzaklarına düşüyorlar.

Bakınız sosyal medyadaki eşcinsel ve travesti hesaplarına; hepsi de et pazarlıyorlar. Sadece et pazarlamıyorlar, bu esnada et ticareti yaptıkları kişileri soyup soğana çeviriyorlar. O kadar serveti sadece et ticaretiyle kazanmıyor seks işçiliği yapan travesti veya eşcinsel bozuntuları; hırsızlık yapıyorlar.

Çok iyi biliyorum gerçekleri; her şeye birebir şahidim. Yaa bu eşcinsel ve travestiler, arkadaşlarına bile acımıyorlar; sürekli parada gözleri.

Tabi bu psilik durumları cinsel yönelime yükleyemeyiz. Ben zaten eşcinselliğe bir şey diyebilir miyim eşcinsel olarak; bu pislik eşcinsel ve travestilere lafım.

Valla bu sosyal medya ve eşcisnel sitelerindeki fuhuş yapan eşcinsel ve travestileri şikayet edeceğim. Seks işçiliği yapılanlara ceza verilmesini de onaylıyorum.

Gitsinler alın terleriyle para kazansınlar, beraber olup hırsızlık yaptıkları eşcinsellerin çocuklarının rızıklarını yiyeceklerine.

Ayrıca eşcinselliği de bokluyor bu akıldan yoksun pislik eşcinsel ve travestiler. Onlarla yan yana anılmaktan utanıyorum!

Fahişeliği destekleyen derneklere de gerekli yaptırımlar uygulanmalıdır!

Bir de utanmadan iş olarak görüyorlar ya fahişeliği; salak mısınız siz be, yoksa herkesi keriz yerine mi koyuyorsunuz; kömür madeninde çalışanların yaptığı o zaman iş değil de cehennem azabı mı oluyor sizinki iş oluyor da. Bu fahişe travesti ve eşcinsellerin hepsini yerin altındaki kömür ocaklarına yerleştireceksin!

Fahişelik yapmayan milyonlarca eşcinsel var; siz de onlar gibi yaşayabilirsiniz; tabi çalışmak istemeyene bahane çok!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder