28 Ocak 2019 Pazartesi

#EYT paylaşımlarım!


Görüntünün olası içeriği: meyve ve yiyecek

AKP ile kafayı bozanlar hala 40 yaşında emekli olunmak istendiğinden bahsederek algı operasyonu yapıyor! #EYT 50 yaş ve üzeri!

AKP'nin dediği gibi bana bir tane 38-40 yaşında emekli olacak erkek #EYT'li bulsunlar, Meclis'in önünde intihar edeceğim!

Marmaris'te 5.1 şiddetinde deprem olmuş. Daha büyük olsun; Belki AKP gider de fiyatlar düşer; top patlıcan 15 lira!

#EYT-Emekliliği Yaşa Takılanların ölümlerinde, emekliliklerine karşı çıkan herkesin parmağı var!

Bir gün geçim sıkıntısından ölürsem, bunun sorumlusu emeklilik hakkımı gasp edip iade etmeyen AKP'dir!

Birisi, karşıt bir İnstagram paylaşımımın altına not düşmüş; "AKP'ye şu zor zamanlarında destek olmalıyız". Tanrım, aptal olmak bu kadar zor mu?
Onurlu insanlar; dürüst olur, hassas olur, cesur olur, şeffaf olur, samimi olur, özü-sözü bir olur..! ONURLU OLMAK GÜZELDİR!

İnsanlar vardır kaypak, çıkarları için göründüğü gibi olmayan, kimin darısı çok olursa onun tavuğu olan! Oyunuz kime?

İnsanlara AKP'yi sorunca cevap vermekten korkuyorlar; Kendine güveniyorsan niye korkuyorsun ki?
AKP adam yiyici mi?

Oyumun rengi; kırmızı-beyaz bayrağım, Atatürkümüz, Cumhuriyet, laiklik, bilgi, eşitlik, özgürlük, demokrasi: CHP!
Asla AKP olamaz!

Biz hanedanlıkla mı yönetiliyoruz da, akrabalar ülke yönetiminde yer alıyor?

Emek yenmez, emklinin hakkı yenmez; yerlerse, biz de gömeriz; az kaldı! #eyt tarih yazacak göreceksiniz! AKP gidecek!

Bir emekliliği yaşa takılan #eyt nin #kahvaltı sı; içinde onur var yalnız dikkatinizi çekerim! Beni bu hale düşürenlere hakımı helal etmiyorum; haram olsun ve çıksın! Ben emekliliğimi normalde 6 yıl önce hak etmiş miyim; haketmişim; e o zaman bu ayak sürümek niye; sanki pirim ödememişim, vergimi vermiyormuşum, vatan borcumu ödememişim gibi. Sen oy için 6 milyon Suriyeliyi düşün, bu toprağın insanına türemiş de, boş işler bunlar de!
2612019

#eyt davası, bir hak savaşıdır ve kazanılması şarttır; benim zaten 6 yılım yenmiş, 1 yılım kalmış ama hak yerini bulmalıdır!

Yaaa farkında mısınız; ülkeyi öte dünyaya-bilinmezlere göre yönetenlerin elindeyiz; ülke yönetiminden bir kişi mahşerden falan bahsediyor. Bu sözlere inanacak aptallar var mı sahiden, yoksa aptal ayaklarına mı yatıyorlar? Mahşer dediğiniz nedir ya; bazı kafaların sadece kendsinin inandığı, bilimsel hiçbir dayanağı olmayan boş bir şeyden başka? Mahşer ancak sebzenin kilosunun fiyatının 15 lira olmasıdır; ortalık yangın yeri, görmüyor musunuz? Yaa bana ne sizin öte dünya safsatalarınızdan; beni bununla mı tehtid ediyorsunuz? Ben bu dünyada istiyorum adaleti ve insanlığı. Hem hiç kimse bana böyle din üzeirnden söylemde bulunamaz; herkes haddini bilsin, sosyal medya bile bu kadar boş şeylerle kirletilemez. Neymiş cehenneme gitmemek için AKP'ye oy verecekmişiz; APTAL MIYIZ BİZ SAYIN SEYİRCİLER?

#eyt'ler çalışsın da;
50 yaşından sonra iş bulunabiliyor mu,
bir de çalıştıkça emeklilik maaşı düşüyor..!
Devlet emek-liyi zerre düşünüyorsa..!

Bütçe yokluğu bahane; devlet #eyt'lerin düşük kat sayıdan emekli olması için çalışmasını istiyor! Sürünürüm, haklarımdan vazgeçmem

Şu an emekli edilsem 1750 lira alacağı ama çalışırsam, yarın emekli olduğum zaman maaşım belki Bin liraya düşecek;ben aptal mıyım?

Cumhurbaşkanı, milyonlarca kişiyi ilgilendiren #eyt temsilcileriyle görüşmek istemiyor; haklının karşısında durulmadığı için mi?

1 yıl daha sıkarım dişimi, hakkımı layığıyla gene alırım!Zaten şurada 4-5 yıllık mağduriyet kalmış tüm #eyt'lerde 93 öncesi olarak

1 yıl önce 200 liraya 40 tane tenis topu alabilirken, şimdilerde 10 tane top alabiliyorum. sadece dolara karşı değer kaybetmedi lira, alım gücü dörtte bir düştü! Sebze 10 katına çıktı; şaka bile bu kadar abartılamaz!

#EYT'ye "BOŞ İŞLER" diyen DENİZLİLİ MİLLETVEKİLİ...
bugün Denizlispor maçındaymış...
Ben de Denizliliyim...
Ne idim demeyeceksin, ne oldum diyeceksin; gün gelir boş dediğin insanların, boş işlerine muhtaç kalabilirsin; Milletvekillliği geçici bir mevkidir; kalıcı olan vatandaşlıktır. Bizim yerimiz sağlam; çünkü hep vatandaşız ama milletvekkilliği ne kadar sağlam bir mevkiidir tartışılır!
Ağızdan çıkan aşağılayıcı bir söz asla unutulmaz ve o söz zaten döner dolaşır kişinin kendi boynuna dolanırmış.
Ayrıca bir hukukçunun, hakka ve hukuğa boş işler demesi çok düşündürücü!

Oylarınız öte dünyada cennet için AKP'ye mi, bu dünyada aç kalmamak için hangi partiye?Ben #eyt olarak emeklilik için CHP diyorum!

AKP'liler dogmatik zihniyetleriyle o kadar saçmalıyorlar ki,fantastik filmlere bile abes düşüyor ifadeleri;Cennet için AKP'ye oy!

Demokratik; eşitlikçi, özgürlükçü, adil ve laik bir düzen, öte dünyadan yönetilemez! Çünkü yok öyle bi' dünya!

Marketçiye soruyorum: "16 liraya patlıcan ve biber alan bir salak var mı?". O da "Herkes ihtiyacı kadar alıyor!" diyor.

AKP'lilere sesleniyorum; AKP bitti, safları değiştirebilirsiniz artık; evinize-demokrasiye dönün!

Patlıcan(16 lira) zirveyi biberden ele geçirdi, sen benden daha acı olamaz, millete benden daha kötü koyamazsın, diye!

Türkiye'nin ekonomi tablosu; Sebze fiyatları Dolar ve Euro'yu üçe katladı!
Ocak 2019 Kararları olarak tarihe geçsin bu pahalılık!
Nerede ekonomi vaat eden AKP?
Hala AKP diyenlere ne denilebiir ki?
#eyt hadlerini bilidirince, belki herkesin aklı başına gelir!

#eyt sadece emeklilik mücadelesi değil, bir hak-hukuk ve demokrasi mücadelesidir! Emekli olan #eyt'ler de bu mücadeleye katılmalı!

AKP emeklilik hakkımızı yediği için çok pişman olacak, çoook! #eyt bitişi ve gidişi olacak!

Emekliliği Yaşa Takılan #EYT'lere destek olmayanlar da, 16 liraya patlıcan ve acı biber yesin ve otursun!

Hiçbiriniz Ayşen Gruda olamadınız; İktidar bizim taleplerimizi yerine getirmek için oradadır, niye korkuyorsunuz ki eleştirmekten; öleceksek de onurlu bir şeklde ölelim, haklarımızı savunarak ölelim! Korktunuz, n'oldu; daha beter olmadı mı?

Ben de Cumhurbaşkanı veya bir Milletvekili kadar maaş alsam ve 1250 odalı Saray'da yaşasam, mağdur edebiyatı yapmam elbette!
#eyt

Not; facebook renkli arka fonlu paylaşımlarda karakter sınırlaması olduğu için, bazı cümlelerimde virgüldwn sonra boşluk yoktur veya sonda nokta; bu bir yazım hatası değil, mecburiyettir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder