4 Temmuz 2018 Çarşamba

Aptal homofobikler..! Eşcinsellik çocukların falan korunması gereken sapıklık değildir!


Aptal homofobikler..! Eşcinsellik çocukların falan korunması gereken sapıklık değil, ayrımcı yetişmemeleri için çocukluktan itibaren bilmeleri gereken hayatın bir gerçeğidir.
İnsanlara çocukluktan itibaren hayatın gerçeklerinin öğretilmesi, onları doğalarından uzaklaştırmaz ve sizin tabirinizle saptırmaz; dahası doğayla, hayatın gerçekleriyle barışmasını sağlar. Bu da nefreti değil, sevgi ve saygıyı aşılar çocuğa.
Ailesinde eşcinsel olan diğer bireyler sapık mı olmuş oluyor şimdi? Çünkü orada bir gösterilik değil, hayat boyu birlikte yaşıyorlar ve birbirlerini görmek zorundalar.
Tabi size göre öyle her ailede eşcinsel falan yoktur değil mi? Eşcinseller vebalı gibi 3-5 tanedir size göre, azınlıktadır! Onlar da tedavi ettirilmeye çalışılır, direnirse de evden uzaklaştırılır!
Artık biraz mantıklı ve gerçekçi olun da, millete nefreti pompalayarak kutuplaşmalara, ayrımcılığa sebep olmayın. Farkında değil misiniz; sizlerin bu nefret pompalaması yüzünden öldürülüyor eşcinseller. Size göre bu durum da "oh olsun" zaten!
EŞCİNSELLER DE BİR İNSAN, EŞCİNSELLİK DE HETEROSEKSÜELLİK GİBİ BİR CİNSEL YÖNELİMDİR GERİ ZEKALILAR!
Bariz homofobi yaparak burada suç işliyorsunuz ama meydan boş ya; yasalar nefret suçlarını doğru tanımlamadığı için kapsamlı değil. Çünkü devlet de eşcinselliği tanımaya ve tanımlamaya yanaşmıyor.
Sadece direkt nefretinize maruz kalmıyor eşcinseller, cinsiyetçi baskılarınız yüzünden heteroseksüel yaşama mahkum olmuş milyonlarca eşcinsel var bu ülkede.
Siz de mi bastırılmış eşcinselliğiniz yüzünden bu kadar tepkiselsiniz eşcinselliğe? Çünkü eşcinselliğin bu kadar batmaması gerekir her koyunun kendi bacağından asılıdığının savunulduğu bir kültürde. Çünkü her yanlışa bu kadar tepki vermiyor, hatta uyuyorsunuz.
Gerçekten içselleştirilmiş bir homofobinin bir tepkimesi değilse bu bu nefret; o zaman kadınlara, çocuklara, yaşlılara, hayvanlara, mültecilere yapılan ayrımcılıklara da aynı tepkiyi gösterin.
Not: Milli Gazete denilen yobaz gazete, pride'a katılan bir çocuk için, "Sapkın yürüyüşte çocuk istismarı" demiş de.. Hallahalla! Eşcinseller mi sapkın oluyor; ahlakçı dünyanın geri planında yaşanan ve üstü örtülen insanın aklının havsalasının almayacağı iğrençlikler mi?
Eğer bir araştırma yapılsa, eşcinsellerin ahlaksızlıktan sıfır çıkacağına bile inanıyorum; çünkü eşcinsellerin hangi sapkınlığına şahit oluyorsunuz ki; daha çok sapkınlıklara maruz kalıyorlar!
Ama sizin gibi aptal veya aptala yatanlar doğanın cinsel yönelimine sapkın diyor. Yazık ya!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder