15 Mayıs 2018 Salı

Transseksüelliğin sonu hüsran ve pişmanlıktır!


Transseksüeller doğdukları bedenlerinden ölümüne tiksiniyorlar ya, hemcinsini ölümüne seven bir eşcinselin de bedeniyle barışık olmasına anlam veremiyorlar. Mesela trans bir kadın, erkek bir eşcinsele diyor ki, efemine davranışları falan olan, "Şimdi sen gerçekten bedenini bir erkek gibi kullanmaktan zevk alıyor musun?". Sanki kadın transseksüellerin bedenleri erkek değilmiş de kadın bedenlerinden zevk alıyormuş gibi konuşuyorlar? Sizin cinsel organlarınızı kestirmeniz bedeninizi kadınlaştırmıyor ki? Siz ne yaparsanız yapın, o bedenler-trans kadın bedenleri erkek bedeni, kendilerini trans erkek olarak tanımlayanların bedeni de kadın, KADIN! Çünkü trans erkeklere dokunuyorum, yumuşacıklar kadın gibi, ne kadar maço davransalar da. Trans kadınlar da dokununca semsert erkek gibiler, onlar kendilerini ne kadar kadın gibi görseler de.

Transseksüeller istiyor ki bütün eşcinseller de karşı cinse bedensel olarak geçiş yapsınlar ki, transseksüelliğin doğruluğuna inanç artsın. O yüzden karşı çıkıyorlar transseksüelliğin bedeniyle barışık olmayan eşcinsellik olduğu düşüncesine. Ya bütün eşcisneller bedenleriyle barışırlar da, ya kimse artık transseksüelliğe inanmazsa, aileleri falan da transseksüelliği onaylamazsa... Bütün korkuları bu. İran'a gidersiniz o zaman! dermişim. Orada transseksüellik serbest nasıl olsa, sadece eşcinsellere idam var!

Transseksüeller hep mutluluk pozu veriyorlar samimiyetsizce. Samimiyetsizce, çünkü: 1. Karşı cinse organsal veya hormonal geçiş yapmak, bir insanı karşı cinsel yapmıyor. Karşı cinse geçiş yapan beden, fonksiyonel olarak karşı cinsel olarak çlışmıyor çünkü. Bu da onların tatmin olamamasına sebep oluyor çünkü. 2. Toplum onları hiçbir zaman karşı cinsel olarak görmüyor ve görmeyeceği için, karşı cinsiyet olarak da kabul edilmeyecekler. 3. Tam teşekküllü fiziksel veya duygusal ilişkileri olamayacak bu arada. Çünkü onlar ne kadar karşı cinse bedensel olarak geçiş yapsalar da, onlarla beraber olacak olan kişiler gizli eşcinsel olacakları için, ilişkilerinin sürekliliği olmayacaktır. Çünkü bir eşcinselin tatmin olacağı cins gene hemcinsidir! 4. Kadın olmanın zorluğunu heteroseksist bir toplumda trans kadınlar fazlasıyla çekecektir. Trans erkekler için de heteroseksizmin yükünü taşımak hiç de kolay değildir. 4. Sosyo ekonomik anlamda da sıkıntılar yaşayacaklardır heteroseksist bir toplumda ve bu da başlı başına pes ettirici unsurlardan biridir.

Amerika'da trans bir kadın, kadına dönüşmenin çok masraflı olamsından dolayı, trans kadın olmaktan vazgeçmiş mesela.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder