17 Nisan 2018 Salı

Bir eşcinselin ters ev-rimi!


Daha dün erkeklik taslıyordu eşcinselliğini kamufle edecek şekilde; maskülen tavırlar, elde sigara tütürmeler, kaba-saba küfürlü konuşmalar falan... Özgüvensizlikle beraber toplumsal baskı! Travestilerle, "ben onları kadın sanıyordum" diye beraber oluyordu, "sadece travstilere P oluyorum" diyerek P'liğine kadar uzanan yolda.

Sonra tutamadı içindeki eşcinselliği ve biseksüelim demey başladı. Saçları trend; yanlar kazınmış ve bir tutamı tepete toplanmış şekilde. Kulakta küpe, boyunda dövme, yırtık kotlar, iç çamaşırı markası bahanesiyle kı*ını teşhir eden düşük beller, entel-dantel sakallar, ayakta militarist ruha uygun botlar falan, renkler mat üzerindeki... Bir tarafından kadınlık fışkırıyordu, bir tarafından onu kamufle etmeye çalışan maskülenlik...

Sonra itiraf etti eşcinselliğini; kendine tabi çevresine değil!
Önce A tipi eşcinsellik, sonra alelade P'lik!
Evet eşcinseldi artık...
Aktivizm bile yapabilirdi. Çünkü yüzleşmişti doğanın gerçeğiyle..! mi acaba?

Aaaa..! O da ne? Bir bakmışız travesti olmuş!
Aaaa..! O da ne; seks işçiliği yapmaya başlamış..(Çünkü travestilik prim yapıyor.)!
(Bir de ben keyif aldığım için karşı cinsin kıyafetini giydim diyip eşcinselliğini inkar edenler travestiler var; defolun gidin ya! Eşcinsel olmayan travesti mi olurMUŞ?)

Aaaa..! O da ne; ben trans kadınım demeye başlamış. İçindeki kadın demek ki ön plana çıkmaya başlamış. E heteroseksist bir toplumda yaşıyoruz ve toplumsal cinisyet hakim. Böyle daha çok kabul edileceğini sanıyor gay'ibim!

Bir bakmışız, ameliyat masasında kalmış,
Bir bakmışız ameliyat masasında kalmamış ama doğanın masasında kalmış..!
Doğanın yaşamak İçin bize bahşettiklerinden mahrum kalmak ne kadar yaşamak sayılır ki?
Neyi neye uydurmaya çalışıyorsun sen Tanrı aşkına; ters olan senin kafa sadece!

Tabi ameliyattan vazgeçip doğduğu bedende bedensel sağlığını muhafaza ederek yaşamaya devam edenler de olmuyor değil; yani yanlış yoldan DÖNENler..!
Dönmeyenlerinde son pişmanlıkları fayda etmiyor.

Bir trans, ameliyat olduğuna er ya da geç pişman olur. Gençliğinde kendini kandırır ama sonrasıdna kandıramaz; Çünkü kendini trans olarak tanımlayanı ne toplum kadın olarak kabul etmiştir, ne heteroseksüel erkekler kadın olarak kabul etmiştir, ne de doğa!

Bedenini tahrip etse de, bu dünyadan giderken gene özüyle gider her trans tabirli; erkek bedeninde kadın! Gitmeden önce kendi de gerçeğini kabul etmiştir ama koca bir yaşam kendini bilmeyip, kendini aramakla geçmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder