20 Temmuz 2017 Perşembe

Türkiye'nin gizli eşcinsel sanatçıları!

Eşcinselliği yaşamak değil, yaşamamak günahtır, suçtur cahiller!


Sosyo-ekonomik imkanlara sahip olsalar da, bazı ünlü sanatçılar da açık eşcinsel olamazlar toplumun genel ahlakçı yapısına uygun olarak. Daha bu ülkede açık eşcinsel sanatçı çıkmamıştır. En cesuru Zeki Mürendir; o bile "eşcinsel olduğumu söylememe gerek var mı?" şeklinde cevap vermiştir.
Sadece, Müslüman ve heteroseksist olduğu için homofobik bir dünyada yaşmamız mıdır eşcinseliğimizi saklamamızın arkasında yatan sebep?
Ailemimizi üzmemek falan bahanesi midir yoksa?
Maddi manevi kaybedeceklerimizden mi korkuyoruzdur?
Din gibi manevi unsurlar bizi çıkmaza mı sokuyordur?
Yoksa yoksa biz kendimiz mi içimizde halledememişizdir kimliksel farklılığımızla ilgili konuyu? Yani eşcinselliğimize kendimiz de mi karşıyızdır?
Hepsi olsa da daha çok kişinin kendisiyle alakalı olduğunu düşünüyorum sorunun.
Hal böyle olunca dünya da homofobisini pekiştiriyor dolayısıyla.
Biz de kapandıkça kapanıyoruz içimize, kapattıkça kapatıyoruz konuyu ve bu dünyadan kendimiz olmadan göçüp gidiyoruz.
Bu yüzden, yani eşcinsellerin kendileriyle barışamayıp açık eşcinsel olmamalarından dolayı, açık bir şekilde yaşayan eşcinseller hedef tahtası haline gelmektedir, eşcinsellikle ilgili her savunu cümlesi bile hakaret olarak algılanabilmektedir. Mesela, sanki eşcnsellik doğanın bir gerçeği değilmiş gibi, birisinin eşcinselliğini ima ettiğin takdirde bile bu hakaret olarak algılanmaktadır.
Heteroseksist yetkililere de diyeceğim o ki, eşcinselliği insiyatifinize bırakmayın ve suçsa suç ilan edin de, suç olacak bir şey olmadığının mücadelesini verelim.
Açık bir eşcinsel her türlü muameleye maruz kalıyor, hiçbir şey yapılmıyor ama eşcinsel olmayan birine eşcinsel dendiği zaman hukuki süreç başlatılabiliyor.
E o zaman eşcinsele eşcinsellik üzerinden hakaret edenler de ceza alsın.
Bu muallaklık işimizi daha da zorlaştırıyor.
Bunun suçlusu da gizli eşcinseller.
Doğanın bahşettiği güzellik cahiller yüzünden neden gzili yaşanır ki?

Tanrı aşkına, Türkiye'nin eşcinsel sanatçılarının adını versem ne olacak, vermesem ne olacak. Zaten herkes bilmiyor mu? Bırakınız ne halleri varsa görsünler! Beni takip edenler paylaşımlarımdan anlayacaktır zaten kimin ne olduğunu...
Tanrı'ya versinler kendilerine bahşedilen hayatları yaşamamanın hesabını. Eşcinselliği yaşamak değil, yaşamamak günahtır, suçtur cahiller!
Cezasını bu dünyada da çekiyorsunuz, öte dünyada da çekeceksiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder