2 Temmuz 2017 Pazar

Eşcinsellik değil, bir eşcinselin heteroseksüelliğe yönelmesidir sapkınlık


Şu dinci gazetelerin eşcinsellere sürekli sapkın demesine devletin sessiz kalarak nefret suçuna ortak olmasının hiçbir demokraside yeri oalamaz, olmamalı.
Eşcinseller heteroseksüel değildi ki eşcinselliğe yönelmiş olsunlar, ki sapmış sayılsınlar.
Akıl var, mantık var... Bir insan eğer karşı cinsten hoşlanıyorsa, bundan neden vazgeçsin; ayrımcılığa maruz kalmak, dışlanmak, nefret edilmek, şiddete maruz kalmak ve öldürülmek için mi?
Niye sürekli "sapkın, sapkın" diyorsunuz; ne alıp veremediğiniz var eşcinsellikle; bastırılmış eşcinsellik duygularınız var da, açık eşcinsellik kendi cinsinize olan duygularınızı uyandırdığı için mi nefret ediyorsunuz eşcinsellikten?
Bırakın yaa... Öte dünyada kim yanarsa yansın; herkesin günahının derdi size mi düştü?
Özenmeyle falan da kimse cinsel yönelimini değiştirmez eğer korkunuz bu ise. Eğer değiştirmekten korkuyorsa bir insan cinsel yönelimini, o kişi zaten eşcinseldir ve gerçeklerle yüzleşemiyordur.
Yaa, ben şimdi erkek bir eşcinsel olarak, kadınlardan hoşlansam, cinsel yönelimimi niye kadınlarla gerçekleştirmeyeyim ki eşcinsellikten bu kadar nefret edilirken, homofobi cinayet seviyesindeyken?
Hasta falan değilim; şeytana pabucu ters giydirecek kadar akıl ve ruh sağlığım var merak etmeyin. Zaten özgüvensiz ve kendisiyle barışık olmayanların üzerine oynayıp onların kafasını karıştrımaya yetiyor gücünüz sadece. Aynı muameleyi, hastalık muamelesini hadi biri çıkıp da bana yapsa ya; çünkü kafam net, ne istediğimi biliyorum, kendime saygım ve sevgim sonsuz ve sizin bilim dışı düşüncelerinizi takır takır çürütebilirim. Sizin tek dayanağınız dogmalar, o da bana sökmez.
Sapkın nedir biliyor musunuz; eşcinselliğiyle barışamayıp eşcinselliğini gizleyen, heteroseksüel yaşama mahkum olan veya edilen, kimliğinin arkasında duramayan, heteroseksüel olarak geçinen, böylece karşı cinsle evlilik falan yapıp onları-evlilik yaptığı heteroseksüelleri sevgisiz bırakan, hayatlarını ellerinden alan zayıf kişilerin yaptıkları olabilir. Yani bir eşcinselin homofobik dünyada heteroseksüelliğe yönelmesidir sapkınlık. Çünkü doğasından sapmıştır.
Eşcinsellik doğaldır. Doğal olmasaydı doğada olmazdı çünkü. Heteroseksizmi doğal zannedenlerle de uğraşamam zaten...
Hadi ben saptım diyelim; sana ne, kime ne; ben mutlu muyum; mutluyum; benim eşcnselliğimin kime ne zararı var; YOK! Homofobiklerin zararı var eşcinsellere...
Kalkmışlar Almanya'nın eşcinsellere verdiği hakkı eleştiriyorlar. Adamlar-Almanlar insana hakkını veriyor; sizin gibi muhafazakar demokratız diye hak yemiyor, nefret suçu işlemiyor. Keşke bütün dünya Almaya kadar olabilsyedi.
Gerçekten Almanya'nın eşcinsellere haklarını vermesini bu güruh sapkınlık olarak mı görüyor, yoksa laf olsun diye mi konuşuyor? Eğer gerçekten eşcinselliği sapkınlık olara düşünüyor ve günah üzerinden bir değerlendirme yapıyorsalar; o zaman hiç de kaale almamak gerekiyor böyle bir zihniyeti akıl ve mantık dışı olduğu için.
Devlet eğer bütün vatandaşlarını düşünüyorsa, kendi ideolojisine uymayanları da korumak, onların haklarını gözetmek zorundadır ve homofobiye prim vermemeli, nefreti körüklememelidir. Çünkü kabul etseniz de etmeseniz de eşcinsellik var ve eşcinseller de varolacaktır.
Nefret kimseye bir şey kazandırmadığı gibi insanları birbirine düşman eder. Devletin her anlamda gerçekçi, barışçıl, eşitlikçi, özgürlükçü ve demokratik olması şarttır.
Din, manevi bir şeydir ve hayatı, herkesi sağlıklı bir şekilde karşılamaz. Eğer din eşcinsel karşıtlğı için kullanılıyorsa, demokrasi ve eşcinsel haklarıyla çelişir bu ve o devlet sisteminin sağlıklı bir geleceği olamaz.
Artık cinsellik üzerinden heteroseksizm dayatmacılığı yapılmamalı. Böyle yapılırsa sağlıklı bir toplum oluşturulamaz.
Eşcinsellerin hakları için yürüyüş gibi görünürlükleri de bastırılarak eşcinseller frenlenemez. Eşcinsellik vardır ve eşcinseller de hayatlarını yaşayacaktır öyle veya böyle.
Bu arada Madrid "Onur Yürürüyüşü" 1 milyon katılımla gerçekleştirildi bu yıl ama 15 milyonluk İstanbul'da "Gay Onur Yüyüşü" gibi "Trans Onur Yürüyüşü" de yasaklandı...
Devlet eşcinsellere müdahale ederek, gerçek cinsel yönelimlerinden sapmasını istiyor aslında. Eşcinseller heteroseksüel numarası yapsın, mutsuz mutsuz beraberlikler olsun, mutsuz mutsuz aileler olsun..!
Devlet cinsiyetçi homofobik çıkarına uygun düştüğü için sesini çıkarmıyor eşcinsellere sapık diyerek nefret suçu işleyen dinci basına.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder