24 Mart 2017 Cuma

Aforizmalar; eşcinsellik, transseksüellik, kadınlık, erkeklik vesaire...


Eşcinsellik hemcinsini sevmektir. Bunun için karşı cinse TRANSfer olmak homofobidir. Eşcinselliğin normal karşılanması, eşcinsel haklarının kazanılması ve eşcinsellerin özgürlüklerine kavuşmaları da, eşcinsellerin kendilerini bilmeleri ve kendileriyle barışmalarıyla mümkündür. Bütün LGBTİ+ tabirliler eşcinselliğe çıkar. Kategorileşme heteroseksizmin ötekileştirmesini pekiştirmekten başka bir şey değildir ve hiçbir işe yaramayacaktır. Dön dolaş, gene kendi cinsini sevmiş oluyorsun.



Hiçbir transseksüel, bedensel geçişini yaptığı için mutlu olamaz; Çünkü o, heteroseksist bir dünya için bedenini kestirip biçtirmektedir. Çünkü onu, hayal ettiği gibi hiçbir zaman bir heteroseksüel sevmeyecektir. Çünkü onu seven gizli eşcinsel de, kendisiyle barıştıktan sonra hemcins görünümlüsüne yönelecektir. Transsekseüllik diye bir şey olmadığı ve heteroseksizmin bir projesi olduğu için, yapılan tüm işlemler hiçbir işe yaramayacağı ve bireyi mutlu edemeyeceği için de boşuna zaman kaybıdır. Sadece eşcinsellik ve heteroseksüellik vardır; içinde doğduğumuz bedenler de bunu gerçekleştirmeye müsaittir. Transseksüellik heteroseksüelliğe dahilse, eşcinselliğin içinde ne işi var? Heteroseksist dünyanın siz kendini transseksüel zanneden eşcinselleri, transseksüellik denilen şeyle çembere aldığını farkedemiyor musunuz?



Transseksüellik öğrenilmiş bir cinsiyetçiliktir, cinsiyetçi dünyaya özenerek heteroseksistçe varolma şeklidir. Ne kadınlık yüksek topuklu ayakkabı giymek veya makyaj yapmaktır, ne de erkeklik tesbih çekmek veya kıllı olmaktır, vesaire. Bunların hepsi heteroseksizmi yeniden üreten toplumsal cinisyetçiliktir!



Kadınlıklarının referansı olarak trans kadınlar diyor ki, "Kendimi bildim bileli oturarak idrar yapıyorum". 
Doğustan kadın olanlar da ayakta idrar yapamadıkları için hayıflanıyorlar! 
Pardon hangisi doğru kadınlık; ayakta idrar yapmak mı, oturarak idrar yapmak mı?:) Kadınlık nedir..?!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder