27 Şubat 2017 Pazartesi

Eşcinsellik kısaca nedir, ne değildir; iflah olmaz homofobiklere!


Eşcinselliğe hastalık, sapıklık, ahlaksızlık, günah diyen homofobikler;
siz benden daha mı akıllısınız da heteroseksüelliği tercih ettiniz?
Hadi IQ testine girelim, ahlak testine girelim, başarı testine girelim...
Homofobiklik Tanrı'ya karşı gelmektir, doğaya karşı gelmektir, ahlaksızlıktır, cahilliktir.
Eşcinsellik hastalık tanımına uymuyor...
İnsanın sevme biçimi seninkine uymuyor diye ahlaksız olabilir mi? Kişinin kendine dürsüt olmamasıdır ahlaksızlık. Eğer bir eşcinsel, heteroseksüel numarası yaparsa, o zaman ahlaksız olmuş olabilir. Heteroseksüel numarası yapıp karşı cinsi kandrımaya kimin hakkı var?
İnsan eğer içinden geldiği gibi davranmayıp başkaları gibi olmaya zorlarsa kendini, işte o zaman sapma olabilir. Eşcinsellerin kendilerini heteroseksüellliğe zorlamasıdır asıl sapma. Eşcinsellik günah mı dediniz? Tanrı adaletsiz mi o zaman da seni heteroseksüel yaratmış, beni homoseksüel?
Eşcinselik sonradan diyorsan, başta da dediğim gibi senin benden ne üstün zekan var ki ben homoseksüelliği seçeyim, sen heteroseksüelliği seçesin? Cesaretin varsa ve seçebiliyorsan, hadi sen eşcinselliği seç bakalım?
İnsan içinden gelmese, cahillerin nefretini kazanmak için mi eşcinselliği tercih etsin? Mesela ben, homoseksist bir dünyada yaşıyor olmuş olsaydık, niye heteroseksüelliği seçeyim ki içimden gelmedikten sonra?
Çevresel faktörlerin etkisi falan diye de saçmalamayın? Yok öyle tecavüze uğrayınca, babasız büyüyünce falan eşcinsel olmak.
İnsan yapısında olmasa tecavüze uğrayınca daha nefret etmez mi eşcinsellikten?
Her babasız büyüyen eşcinsel mi oluyor? Heteroseksist dünyada babadan başka erkek rol modeli mi yok da eşcinselliğe özensin? Homofobikler aslında komik bile değiller; bilgi almamazlığından dolayı bilgisizlik diyelim kibarca homofobiye!
Bir de neyin çabası eşcinselleri heteroseksüel yapmak; kime ne kazandıracak ki insanları kimliklerinden vazgeçirmek?
Her koyun kendi bacağından asılmıyor mu? Günahsa da kime ne, ahlaksızlıksa da, hastalıksa da, sapıklıklıksa da?
Kendinize güvenemiyorsanız, yani özgüvensizlikten dolayı farklılıklar yüzünden dimdik duramıyorsanız, bu sizin sorununuz. Eğer başınız öne eğiliyorsa eşcinsel çocuklarınız yüzünden falan, reddedersiziniz evlatlıktan olur biter. Heteroseksüel çocuklarınızla sonsuza kadar birlikte mi yaşıyorsunuz zaten?
Eğer övünme kaynağı yapacaksanız çocuklarınızın başarısıyla veya torunlarınızla falan, onlar hayatın çocukları Halil Cibran'ın dediği gibi; siz onlara hayata gelmeleri için birer aracısınız sadece.
İşin en kötüsü heteroseksizme hizmet ederken kendi hayatınızı kaçırdığınızın farkında bile değilsiniz.
Üstelik eşcinseller eşcinsel olarak yaşayınca mutlu olurlar. Onları hayatlarıyla baş başa bırakırsanız, onlarla daha sağlıklı ilişkileriniz olur böylece.
Bir deneyin, pişman olmayacaksınız. Çünkü insan hayatla barışık olunca, herkesle, her şeyle barışık olup, etrafına pozitif enerji saçar.
Homofobikler heteroseksizmle barışık, hayatla-doğayla kanlı-bıçaklı düşman ne yazık ki!
Bu homofobiklere homofobik LGBTİ tanımlılar da dahil!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder