11 Kasım 2016 Cuma

Tarkan ve Murat Boz asla star olamaz; Gerçek star Kerimcan!


Murat Boz tarafı, Tarkanı "farklı ilişkiler tercih ediyor" diye homofobik bir cümle sarf etmiş. Tarkan halka uzak durduğu için star değilmş ama Murat Boz halka yakın bir kişi olduğu için gerçek bir starmış. Nerenin starı Murat Boz? Halkla içiçe olmak starlık da, insanları cinsel yöneliminden dolayı aşağılamak hangi starlığa sığıyor peki? Eşcinseller halktan bir insan değil mi? O yüzden insanları cinsel yöneliminden dolayı aşağılayan bir şarkıcı asla ve asla star olamaz. Batılı sanatçıların halkın içinde olmaktan gocunmadığını söylemiş aynı taraf; Aynı Batı'lı sanatçılar "eşcinsel misin?" sorusuna eşcinseller rencide olmasın diye bırakın homofobik cümleler sarf etmeyi, "ben eşcinsel değilim "bile demiyorlar. Buna göre Tarkan da asla star değil tabi ki "ben eşcinsel değilim, tedavi oldum" dediği için. Gerçek starlar insan haklarını destekler, duyarlıdırlar. Eşcinsel hakları da insan haklarıdır. Madonna'yı falan tanımıyor mu bunlar? Kerimcan bunlardan daha star be! En azından eşcinselliğinin arkasında duruyor her ne şekilde olursa olsun...

http://gzone.com.tr/deniz-akkayadan-sok-iddia-murat-boz-cephesinden-tarkana-homofobik-ve-asagilayici-sozler/

2 yorum:

  1. Ne alaka? Tarkan da demişti gayim veya değilim kimseyi ilgilendirmez diye. Hem de 2 kere ve üstelik ikisinin de videosu var. Yabancılar söyleyince star ilan edilir ama Tarkan söyleyince görmezden gelinir.

    YanıtlaSil
  2. Tarkan, ne olduğum kimseyi ilgilendirmez dedi, ben eşcinselim demedi asla. Bir keresinde de Bulgaristan'da tedavi oldum demişti. Sanırım iyileşti ki heteroseksüel evlilik yapabildi!!!

    YanıtlaSil