4 Ocak 2015 Pazar

Eşcinselliğin sebebi bulundu: Özgür kadınlar!


Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın oğlu oyuncu Mehmet Aslan'a soruyorlar, "Hayat felsefeniz nedir?" diye. O da, "Bugüne kadar kimse 'Biz seni adam bilirdik, ama boş çıktın' demedi. Allah yüzümü hiçbir zaman kara çıkartmadı.' diyor. Aşk meselesini soruyorlar; o da cevap veriyor: "Dejenerasyon var. İnsanlar birbirinden uzaklaşıyorlar. Evet fiziksel olarak yakınlaşıyorlar ama ruhsal olarak daha da uzaklaşıyorlar ve yalnızlaşıyorlar. Artık cinsiyetler gittikçe kendinden farklı bir boyuta bürünüyor. Adeta birbirleriyle gizli bir savaş içindeler. Aile bağları ve ilişkiler kopuk. Kadın erkek-ilişkileri her geçen gün çok daha yozlaşıyor. Şimdi feministler beni yanlış anlayabilir. Kadınlar özgürleştikçe yalnızlaşacaklar, gay’lik artacak."

"Kadınlar özgürleştikçe yalnızlaşacaklar, gay'lik artacak." Erkekler, beraber olacak kadın bulamayınca birbirleriyle beraber olacaklar demek istiyor resmen. Peki ben neyim? Beraber olacak kadın çok, yani daha yalnızlaşmamış kadınlar ve ben buna rağmen kendi cinsimle beraber oluyorum. Yani sosyolojik faktörlerin etkisi yok eşcinsel olmamda. O zamn hastasın diyebilir belki Mehmet Aslan bana. Dejenerasyon var diyor: TANRI'ya şükür hiç de bile dejenere değilim. Mazbut ötesi bir hayatım var. Cinsiyetimde de hiçbir değişiklik yok. Kendimi bildim bileli aynı. Şunu sormak istiyorum Mehmet Aslan'a: Cinsiyet kimliği nedir, cinsel yönelim nedir, toplumsal cinsiyet nedir, biyolojik cinsiyet nedir, eşcinsellik nedir, diğer kimlikler nedir? Biliyor mu acaba cinsiyet kimliği ne olursa olsun, cinsel yönelimi belirleyenin cinsiyet kimliği olmadığını. Bir insan erkek veya kadın olabilir cinsiyet kimliği olarak ama onun eşcinsel olmasını belirleyen kadın veya erkek olması değildir. Örneğin bir erkek heteroseksüel olsa de erkektir, eşcinsel olsa da. Acaba transseksüellikle mi karıştırdı Mehmet Aslan eşcinselliği? Yani bazı ruhlar yanlış bedende doğarlar ve ruhlarına uygun bedene geçiş yaparlar. Cinsiyetler değişiyor derken bunu mu demek istedi acaba? "Birbirleriyle savaşıyor" derken sanırım erkek kadın cinsiyetleri arasındaki savaştan bahsediyor. Bu savaş mı belirliyor eşcinselliği? Savaşıyorlar ve savaştıkları için cinsiyetler birbirlerine yönelmek zorunda kalıyorlar!? Kadın erkek ilişkisi yozlaşıyormuş ve kadınlar özgürleştikçe erkekler eşcinsel oluyormuş. Yani kadınlar kendilerini, erkekler eşcinsel olacak diye şiddete, cinayete mi teslim etsinler? Erkeklerin eşcinsel olmasından da mı kadınlar suçlu oldu şimdi? Eğer eşcinsellik bu kadar basit bir açıklamanın ürünüyse, o zaman bütün erkekler potansiyel eşcinsel ki kadın erkek ilişkileri yozlaşıp kadınlar özgür olunca erkekler birbirlerine yöneliyorlar. Yoksa bir insanın cinsel yönelimi öyle kolaycacık değişir mi? Nedense de hep heteroseksüeller eşcinsel oluyor ama hiç eşcinselden heteroseksüelliğe dönen yok. Konuşma fırsatı bulan herkes eşcinsellik hakkında uzman kesiliyor. Eşcinsellere de gün doğdu; eşcinselim ama bunun sebebi yozlaşan ilişkiler ve özgürleşen kadınlar! Eşcinselliğimden kadınlar suçlu!

Şahsen çok merak ettim Mehmet Aslan'ın böyle bir kanıya nasıl vardığını. Böyle bir düşünce homofobiden kaynaklanan eşcinselliğin bahanesi olabilir gibime geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder