25 Kasım 2013 Pazartesi

Michael Jackson'ı rahat bırakın da huzur içinde uyusun artık!


Ölen eğer Michael Jackson, bir dünya efsanesi, hatta efsanelerin en büyüğü olmasaydı bu kadar üzerinde durulur muydu doktoru tarafından öldürüldüğünün falan? Ölmeden önce çocuk tacizcisi diye huzur verilmedi, adam öldü gitti hala uğraşıyorlar. Amacınız prim yapmak değilse, bırakın da huzur içinde uyusun. İnsanlar o kadar çelişkili ki... Zenci diye bir kesimi aşağılarlar ama konu Michael Jackson olunca taparcasına severler, çıkarları olunca ve çıkarlarını elde edemeyince kötülerler, ölür, ölüsünü bile malzeme olarak kullanırlar. Dediğim gibi ölen Michael Jackson olmasaydı, öldüğü veya doktorunun öldürdüğü kimsenin umrunda olmayacaktı. Bu duyarlılık insana mı, yoksa şöhrete mi? Bu şöhret denilen şey de, şöhretin kendisinden başka herkesin de çıkar unsuru kuşkusuz.

Ben doktorunun öldürdüğüne hiçbir zaman inanmadım. Michael Jackson'ı doktoru niye öldürsündü ki? Bir müzik dehasının herhalde kendini kime teslim edeceğini bilecek kadar aklı varmıştır. Ve doktorunun son açıklamalarına ve onun Michael Jackson'ı çok sevdiğine ben inanıyorum.

Bu Amerikan milletinin de ölen kişilerin öldürülmüş olabileceğine ne kadar inanma merakı var. Bizde de siyasilerin öldürülmüş olma ihtimali üzerinde ne kadar çok dururlar. Ellerine ne geçiyorsa. Ölen kişiyi geri getirecek mi bu merak? O kadar duyarlıysanız, yanıbaşınızdaki öldürülenlere bakın, onların hakkını arayın. Çünkü Michael Jackson'ın veya ünlü kişilerin ruhunu rahatız etmek değil, haksızca öldürülenlere sahip çıkmanın faydası olacaktır insanlığa.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder