18 Kasım 2018 Pazar

Atatürk'e hakaretten Youtube'u yasaklayan AKP, Yeni Akit'e sesini çıkaracak mı acaba?!


Yeni Akit gazetesi o kadar yobazlığa ve hakarete rağmen neden kapatılmıyor acaba?
Hükümet yanlısı olduğu için olabilir mi?
% 100!
Atatürk'ü hükümetin karşı olduğu bazı isimlerle ve de bir unsurla-eşcinsellikle yan yana koymuş...
Şimdi insanın ne alaka diyesi geliyor böyle bir şablonu oluşturmak için.
Yani şu anda muhafazakarlığa ve de hükümete ters düşen şeyleri bir araya getirmişler ve nefret kusuyorlar.
Muhafazakarlar kadınların başını açtı ve laikliği getirdi diye Atatürk'e düşman değiller mi? Milli bayramlar yasaklanıyor gibi şeyler oluyor, Atatürk'ün koyduğu Andımız yasaklanıyor vesaire... Hükümet politikalarına uzak olduğum için, kulağıma ve gözüme çarptığı itibariyle konuşu-yazıyorum!
Diğer kişilerden birisi terörist, diğeri de yabancısı olduğum din ile alakalı. Ayrıca bu kişi bir zamanlar dindarlarla ve de muhafazakar kesim ile yan yana anılan kişi değil mi?
Ve eşcinsellik...
Bir şeylere karşı çıkabilirsiniz ama bunu akıl ve mantık çerçevesinde yapın bari de aptal konumuna düşmeyin.
Ulan eşcinsellik bir cinsel yönelimdir; sen ne kadar mitolojiye, dogmatizme dayanarak karşı çıksan da, karalamaya çalışsan da, hatta eşcinselliği yasaklayıp eşcinselleri idam etsen de... Eşcinselliğe karşı çıkmak ve ayıplamak, buna nefret kusmak cahilliğin ayıbıdır, utanmazlığıdır.

Daha dün, Atatürk'e eşcinsel dendiği için, bunu hakaret sayıp YouTube'u yasaklayan hükümet, acaba Atatürk'ün Yeni Akit gazetesi tarafından eşcinsllik ve de karşı olduğu isimlerle aynı şablona oturtmasına ne diyecek?
Cevabını da ben vereyim. Hükümetin gündeminde homofobi gibi şeyler yok, olamaz da. Çünkü zaten kendileri homofobik olduğu için, eşcinsellik onlar için ancak ağıza alınamayacak şey olabilir en fazla. Market poşetlerinin 25 kuruş olması daha mühim mesele. Çevrecilik adına olsa canım yanmaz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder