22 Ekim 2018 Pazartesi

Sosyal medya dolandırıcı travestilerden geçilmiyor!


Biz LGBTİ toplantısı falan yapmıyoruz bilindiği üzere; sadece birbirine güvenen dürüst arkadaşların haftada bir gün çay sohbeti gerçekleştirmesinden ibaret durum. Elbette LGBT konularına da değiniyoruz. Bu haftaki gündemimizi travestilerin hırsızlığını konuştuk.Özellkle sosyal medya üzerinden dolandırıcılık yapıyorlarmış. Kendileriyle beraber olmak isteyenlere, önce hesaplarına para yatırtıyorlarmış, sonra ilişki falan yaşamadan ortadan toz oluyorlarmış. Hatta maüdur bir kişi, böyle, bu şekilde dolandırıcılık yapan bir travesti hakkında suç duyurusunda bulunmuş. Buna rağmen bu travesti, buluştuğumuz akşam bile gay arkadaşlık sitesi üzerinden bir arkadaşımıza mesaj gönderdi hesabına 20 lira ua--yatırması için.

Bakınız, kimin ne yaptığtığından, kimin neyini pazarladığından bana ne, bize ne ama biz böyle çirkeflikler yüüznden kötü olarak algılanıyoruz. Sayın seyirciler; eşcinseller bedeniyle barışık olmayıp, ameliyatla cinsiyetini değiştiren ve iş vermiyorlar diye bedenlerini pazarlayan insanlar değiliz. Lütfen eşcinsellikle travestiliği-travestiliği bir tutmayın. İkisi birbirinden ayrı şeyler. Eşcinselelr normal yaşayan insanlar; işi-gücü olan, hayatın içine karışan, hayatlarını cinsellik üzerinde döndürmeyen kişiler... Piyasada öyle bir algı oluşturmuş ki transvestiler, birisiyle tanıştığın zaman, kaç parasın diye soruyorlar. İnsanlık denilen şey bu kadar ucuzladı mı? Utanç verici bir durum.

Ben hırzılıkları yüzünden dövülen, öldüürlen travestiler biliyorum. Bu travestiler bir de yaptıkları hırsızlıkları doğruymuş-normalmiş gibi savunuyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder