9 Haziran 2018 Cumartesi

En çok da gelecekte homofobiklerin mezardan çıkartılıp cezalandırılamayacağına yanarım!

Tabi en çokÇok da eşcinsellerin kendi homofobilerinin cezalandırılmamasına yanarım!


Gün gelecek eşcinsel karşıtları da çok ağır şekilde cezalandırılacak demokrasi gereği ama geriye dönüş yapılıp mezardaki iskeletlere ceza vermek pek işe yaramayacak, ona yanarım. Zaten eşcinselliğe günah diyene doğal caydırıcılık da manasız gelecek biliyorum. Nasıl bir akıl ve mantıktır ki sadece tek yönlü çalışabiliyor, penisle makatın temasından falan insanlığını kaybedebiliyor. Böyle insanlara gülsen komik değil, ağlasan değmez. Yani akıl tutulması falan demek, bu tür kişileri onore etmek olur; resmen beyine çimento atılması gibi bir şey bu durum.

Bakınız, doğaya karşı çıkmak ifade özgürlüğü falan olamaz; cahillik ve insanlık dışı bir şeydir bu. Tabi suç en başta eşcinsellerde; milyonlarca eşcinsel de heteroseksüel-sistler gibi düşündükleri için kendileriyle barışık değil. Eşcinsellere sorsan kendileriyle barışıktır, sadece korkuyorlardır; ayol çocuk musunuz siz de korkuyorsunuz; siz eşcinselliğinizle tam anlamıyla barışmaktan korkuyorsunuz, insanlardan değil. Kelle koltukta bangır bangır seks ve işçiliğini yaparken korkmuyorsunuz da, eşcinselliği-nizi savunmaktan mı korkuyorsunuz? Onur yürüyüşü başlığı altında karnavala gideceğinize, çevrenize karşı eşcinselliğinizi savunun. Yaa bu trans insanlar falan var ya, ailelerinin yanında erkek geçiniyorlar, onlardan uzak travesti olup fuhuş yapıyorlar. Bunun korkmakla falan ne alakası var; bunlar kendilerine inanmıyor ayol ve çelişik çelişik ne yaptıklarını bilmiyorlar.  Ne aptal-saptal kendinizi gerçekleştirmekten vazgeçiyorsunuz, ne de eşcinselliğinizden nefret etmekten.

Bir eşcinsel, eşcinselliğinin aşağılanmasından rahatsız oluyorsa, eşcinselliğinden kendisi de rahatsız demektir. Çünkü homofobik olmayan bir eşcinsel, homofobiden rahatsız olmak ve kaçmak yerine doğasıyla varolmanın mücadelesini ve verir ve bunun savunusunu yapar. Başka şeylerin mücadelesini veriyorsunuz da, eşcinselliğinizin mücadelesini niye vermiyorsunuz? Bu daha önemli değil mi üstelik? Pire için yorganı yakarsınız cazgır cazgır ama söz konusu eşcinselliğiniz olunca süt dökmüş kediye dönersiniz; çünkü bir eşcinsel olarak siz de homofobiksiniz. Eşcinsellerin kendilerini travesti, aktif, pasif vesaire diye kategori etmeleri bile, kendilerinden kaçtıklarının bir göstergesidir. HomofobikEşcinsller, homofobiksinizİŞTE, homofobiklerLer!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder