31 Mayıs 2018 Perşembe

Eşcinselliğin kabul edilmemesi toplumsal sorunlar yaratır

Kocanızın eşcinsel olduğunu nereden anlasınız?
Kocalarının eşcinsel olduğunu anlayan kadınlar ne yapmalı peki?


Nasıl mı? Konuyla alakalı yazdığım yazılardan dolayı, benzer sorunlar yaşayanlardan zaman zaman geriye dönüşler oluyor. Kocam eşcinsel veya kocamın eşcinsel olmasından şüpheleniyorum, ne yapmam gerekiyor? tarzında. Bunun sebebi ne? Eşcinselliğin kabul edilmemesi. Erkek egemen bir toplumda eşcinseller, eşcinsel olarak varolamayınca dışlanacaklarından korktukları için heteroseksüel evlilik yapmak zorunda kalıyorlar. Sonuçta da temeli olmayan, mutsuz süren veya boşanmayla biten evlilkler ortaya çıkıyor. Bir kaç tane değil, milyonlarca evlilik var bu şekilde. Eşcinselliği resmi oranlara göre en az % 20 üzerinden bile düşünürsek, ortaya çıkan rakmları milyonlarla ifade etmemizde bir sakınca yoktur. Sonra da bilgisiz ve dolayısıyla bilinçsiz insanlar eşcinselliği hastalık, ahlaksızlık ve sapıklık olarak ilan edip sorunun devam etmesine sebep oluyor.

Eşcinselliği kabul etmeyince, sanki eşcinsellik bitiyor mu? Üzeri örtülü bir şekilde devam ediyor ve yıkımlara sebep oluyor. En büyük yıkım da beklentilerine karşılık bulamayan aşksız ve sevgisiz kadınlar oluyor. Kadın cinayetleri kadar kötü bir şey bu biliyor musunuz? Ha hayatını aşk ve sevgiyle mutlu bir şekilde yaşayamamışsın, ha... Siz  eşcinsel erkeklerle evlenmiş kadınların duygularını, düşüncelerini, neler yaşadıklarını, neler yaşayamadıklarını biliyor musunuz, hiç düşündünüz mü bunu, anlayabilir misiniz onları?

Görev icabı kocalık olur mu? Heteroseksüel kadınlarla evlenen eşcinsel erkeklerin robottan bir farkı yoktur inanın. Onlar karılarını sevemezler, onlar karılarına gereken ilgiyi gösteremezler, hatta evlendikleri kadınlar onların umurlarında bile değildir, yeri gelir nefret bile ederler onlardan bir süre sonra yük gibi hissedecekleri için. Çünkü insan içinden gelmeyen bir şeyi görev icabı olarak bile olsa ne kadar yapabilir ki?

Kadınlar eşcinsel erkekler için bir avdır, bir kurbandır kendilerini kamufle edebilmek için. O yüzden kadınları bencilce, çıkarlarına uygun şekilde kullanmaya çalışırlar, onları bu samimiyetsiz evliliğe mahkum etmeye çalışırlar. Çocukla temellendirmeye çalışırlar bu evliliği, maddiyatla-varsa eğer tabi gözünü boyamaya çalışrılar kadının. Ve utanmadan bir de kadınların beklentilerinin bu olduğunu sanırlar veya iddia ederler. Erkek egmen sistemin fırsatçılığını eşcinsel erkekler de istifade eder vicdansızca. Bir meta gibi davranabilirler kadına fiziksel veya duygusal olarak. Önemsemezler onların düşüncelerini. Hep bir bahaneleir vardır aşağılamak için, bapğırıp çağırmak ve azarlamak ve küçük düşürmek için. Oysa sevilmek istiyor bu kadınlar, öpülmek istiyorlar, bağıra basılmak istiyorlar, sarılıp sarmalanmak istiyorlar, daha da öenmlisi KADINLIKLARINI YAŞAMAK İSTİYORLAR.

Ey ahali duyun... Eşcinselliği kabul etmemeniz yüzünden milyonlarca kadın, kadınlıklarını yaşayamıyorl. Kadın bilinçsizse, sineye çekiyor garibim. Çünkü çoluk çocuk var, aile var, toplum var... Hem bilmiyor ki daha iyi bir koca olacağını beklentilerini karşılayabilecek olan. Evet, kadınlar uyanamıyorlar veya uyanmak istemiyorlar veya uyansalar da geç kalabiliyorlar. Uyananlar da yarı yolda bırakılabiliyorlar; eşcinsel koca bencilliklerini sürdüremeyeceğini anlayınca.

Heteroseksist toplum ve eşcinselliğin kabul edilmemesi, erkek eşcnsellerin böyle bir haksızlık yapmasını haklı çıkartır mı? Bence çıkartmaz. Eğer sen mağdursan, başkalarını mağdur etmek yerine, kendi mağduriyetini gidermek için çabalamalısın. Saklanınca, gizlenince ve kamuflaj bir evlilik yapınca sorunlar çözülmüyor. Bir şeyleri kamufle edince mutlu mu oluyor ayrıca eşcinseller? Çözüm eşcinselliğinin bilinmemesi midir? Bu; gerçeklerden kaçmak, kendini ihmal etmek, kadınları da mutsuz etmektir. Eşcinsel olmak, bu hakkı vermez eşcinsellere.

Şimdi ben nasıl güvenebilirim, inanabilirim eşcinselliği kabul etmeyen bu sisteme. Eşcinselliği kabul etmeyen de devlet, evliliklerde eşcinsel olduğu için erkeği suçlayan falan da devlet. Eşcinsellik diye bir gerçek vardır siz kabul etseniz de, etmeseniz de ve yaşanılmaması mümkün değildir. Sistem ve yardakçılarının homofobisi; bu suçun, bu yanlışın, bu mağduriyetin en büyük sebebidir. Ve bu yanlıştan ancak eşcinsellerin çabasıyla dönülebilir; çünkü sistem kendinden vazgeçmez; ancak mağdurlar tarafından vazgeçirirlmeye çalışılır.

Ve üzülüyorum biliyor musunuz eşcinsellerin mağduru olmalarına rağmen, gene de onları düşünen kadınlara. Ama eşcinsel erkekler ne yapıyorlar gider ayak mahçup olacakları yerde; zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalışıyor, kadını suçlamaya çalışıyor, heteroseksizmin fırsatlarından istifade etmeye çalışıyorlar bir hayatı-kadınların hayatlarını bitirdikleri halde.

Eşcinsellik doğuştandır arkadaşlar ve evlilikle falan geçmez, görmezlikten gelinerek sorunlar yaşanmayacaktır diye bir şey yoktur. Artık dünyalılar olarak gerçeklerle yüzleşelim enformasyon çağında. Eşcinsel bir erkek, bir kadını aşksal anlamda asla sevemez ve eşcinsellik gerçeğini kabul etmekten başka çaremiz yok diye bitirelim yazıyı. Eşcinsel çocuklarını evlendirmeye çalışan annelere sesleniyorum... Başınızı dik turmak için evlendirmeye çalıştığınız eşcinsel çocukların evlenecekleri kişiler de sizin gibi bir kadın. Bu kadar duyarsız olmayın.

Kocanızın eşcinsel olduğunu nereden anlasınız?
1. Anal ilişki ister ısrarla.
2. Bir kadınla beraber olmak içlerinden gelmediği için, ilişkilerini fantezi oyunlarıyla çeşitlendirmeye çalışırlar. Vibratör kullanırlar üçüncü bir kişi yerine veya üçüncü erkek bir kişiyi sözel anlamda hikayeye dahil ederler, hatta daha da ileri gidip üçüncü kişiyi reel anlamda dahil ederler ilişkiye.
3. Aldatan ve çok eşli olan erkeklerin de eşcinsel olma ihtimali yüksektir aradıklarını kadınlarda bulamadıkları için.
4. BiRomance takılabilirler erkek arkadaşlarınla. Her yere birlikte giderler, çok birlikte vakit geçirieler sevgililer gibi. Çünkü bu onların bir nevi eşcinselliklerini tatmin eder. Birbirlerine karşı çok canım cicimli, aşkitomlu konuşurlar.
5. Çok ilgisizdirler karılarına karşı. Sırtlarını dönüp fosur fosur uyurlar.
6. Kavga etmek, bağırmak-çağırmak ve azarlamak için çok bahaneleri vardır.
7. Eşcinselliklerini kamufle etmek için göz boyamaca hediyeleri falan vardır. Açıklarını maddiyatla kapatmaya çalışırlar.
8. Eşcinsel erkekler ilişkide sevişmeye pek yanaşmazlar, sadece bir görev icabı birliktelik yaşarlar.
9. Eşcinsel erkekler karılarını sevebilirler ama bir insan, bir akraba, bir eş, çocuklarının anası gibi sevebilirler ama bir sevgili gibi aşksal anlamda asla sevemeyecekleri için, onları asla özlemezler.
10. Zorda kalınca, mesela bu tiyatral ilişkinin daha fazla oynanamayacağını ve dolayısıyla gerçeklerin ortaya çıkma kaygısıyla, bir anda düşmanı olabilirler kadının. Çok kolay harcarlar yani.

Kocalarının eşcinsel olduğunu anlayan kadınlar ne yapmalı peki?
Ayrılmalılar hiç tereddütsüz. Eğer gerçekler ortaya çıkınca bu konuda düşünmenin bir anlamı yok çünkü. Çünkü bu hayat sizin ve hayatınızı kadınlığınızı gerçekleştirecek şekilde yaşamak en doğal hakkınız. Eğer koca eşcinselliğini itiraf etmiyorsa, gene de ayrılmak en doğrusudur. Yavan bir evlilikle hayat mı geçer ayol? Eğer koca kendi rızasıyla ayrılmak istiyorsa, bu hayatınızın fırsatı olduğu için asla kaçırmayın. Çünkü eşcinsel bir erkeğe şans vermekten daha büyük bir aptallık olamaz. Çünkü eşcinsel bir kocanın heteroseksüel aşkı, sevgisi yoktur, olamaz. Hiçbir şey için geç değildir; hayatınızın geri kalan kısmını aşk ve sevgiyle yaşamak kadar daha değerli ne olabilir ki?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder