23 Şubat 2018 Cuma

Eşcinsel oldukları için biri parktan kovuldu, biri Google'den, diğerleri..!

Herkes eşcinsel olduğu için bir yerlerden kovuluyor...
Denizli'de yaşlı, mülteci ve engelli bir arkadaşımız eşcinsel olduğu için artık parklarda bile sözlü saldırılara maruz kalıyor...
Başka bir mülteci eşcinsel bir arkadaşımız kaldığı evden atılıyor eşcinsel olduğu için; ev sahibi diyor muş ki, "Bu var ya bu, bilmem neresini bilmem ne yaptırıyor!" Ve kira borcunu ödemedi diye iftira atılarak arkadaşımızdan şikayetçi olduğu gibi, bir de adam tutup dövdürtmüş eşcinsel arkadaşımızı. Polisler ise arkadaşımızın şikayet dilekçesini darp raporuna rağmen adliyeye göndermemişler, tıpkı yıllar önce bana yaptıkları gibi ve arkadaşımız darp raporuyla birlikte tekrar dava ediyor ev sahibini... Hakkımı sonuna kadar arayacağım, diyor...
Kendini "özürlü, eşcinsel ve transseksüel" bir adam olarak tanımlayan Google çalışanlarından Chevalier, liberal görüşlerinden dolayı kovulduğuu söylüyor.
Ben ise eşcinselliğe bakış açım yüzünden kendilerini LGBTİAPQXYZ+ olarak tanımlayan güruh tarafından reddediliyorum. Herkesi, her şeyi kapsamaya çalışıyor da, kendi içindeki bir farklılığı kabul edemiyor bu bilinçsiz grup!
Meclis'imizde ise eşcinsellik kelime olarak bile telaffuz edilemeyip, "şey" olarak ifade ediliyor...
Örnekleri daha da çoğaltabiliriz...

Sizce sokaktaki parklar, Google, Meclis, LGBTİ+ camiası arasında bir fark var mı siyah-beyazlık açısından, dar görüşlülük açısından, ayrımcılık açısından, homofobi açısından, vesaire açısından..
YOK! Var mı? Görünen ne? YOK!


Fotoğrafa bakar mısınız? Bu fotoğraf Denizli'nin en işlek noktası Delikli Çınar'da halka açık bir oturma mekanı. Bir eşcinsel, cinsel yöneliminden dolayı artık halka açık bir parkta oturamıyor sözlü saldırılara maruz kaldığı ve kendisini polis olarak tanıtanlar tarafından orada oturmaması söylendiği için. Hayat renklidir, güneşlidir ama eşcinsellerin olmadığı parklar bulutlu ve yağmurlu, meclisler demokrasisiz, evler şenliksiz, fotoğraflar siyah-beyaz, farklı görüş kabul etmeyen bilinçsiz eşcinseller de homofobik ve heteroseksist, vesaireler vesairedir! Bilmem anlatabiliyor muyum, yoksa işinize mi gelmiyor anlamak?

AYRIMCILIK YAPAN HERKES, AMA HERKES DOĞAYA BİR GÜN HESAP VERECEK!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder